Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIJE ZA SVAKOGA

Žena otišla na godišnji odmor, ali bez muža i kćeri, objasnila i zašto

Foto: Pixabay
01.10.2021.
u 11:47

Odvojeni godišnji odmori opisuje kao pozitivno iskustvo, jer nakon toga još i više cijene zajedničko vrijeme.

Analiza turističkih putovanja njemačke Zaklade za buduća pitanja pokazala je da obitelji s djecom posebno često putuju na odmor, te da je upravo obiteljski odmor jedan je od najpopularnijih oblika putovanja. 

Gotovo svaka treća obitelj izjavila je u istraživanju da je u proteklih godinu dana uzela godišnji odmor od 14 ili više dana. Međutim, nemaju svi takav pristup. 

Jedna od njih autorica Nadine Jolie Courtney kaže kako su ona i njezin suprug odlučili godišnje odmore provesti odvojeno, piše Fenix-magazine. 

Nekoliko mjeseci nakon rođenja kćeri, ona je odlučila otići sama na odmor u Austriju i London. Tamo je, prema vlastitim riječima pronašla mir i sakupila snagu za stresnu svakodnevicu. U tom periodu njezin muž Erik se brinuo za njihovu kćer, a par mjeseci kasnije kad je Erik otišao sam na godišnji ona se brinula za njihovu kćer. 

Foto: Pixabay

To iskustvo opisuje kao 'životno', jer su ona i suprug mogli se usredotočiti na sebe nakon iscrpljujuće trudnoće, te su kroz odvojene odmore izgradili jaču vezu sa svojom kćerkom.

Nadine Jolie napominje kako njih dvoje imaju prekrasan odnos, oboje rade od kuće i podjednako se brinu za svoju kćer.

– Ipak, dugoročno može biti iscrpljujuće provesti toliko vremena zajedno. Odvojena putovanja omogućila su meni i mužu da se bavimo hobijima i interesima koji nas zanimaju. Na temelju pozitivnog iskustva, nas dvoje smo odlučili da solo putovanja postanu godišnja tradicija – rekla je i navela kako se poboljšao i odnos s njezinim mužem. 

Odvojeni godišnji odmori opisuje kao pozitivno iskustvo, jer nakon toga još i više cijene zajedničko vrijeme. Osim toga, kaže, uvijek se veseli ispričati Eriku i svojoj kćeri o novim iskustvima na svojim putovanjima.

VIDEO: Stiže novi zakon u struji, evo koje su promjene za kućanstva

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije