Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TKO JE U PRAVU?

Žena je otkazala vjenčanje, a njezina sestra je odlučila ukrasti termin. Pogodite rasplet!

Ilustracija
Foto: Getty Images
08.02.2020.
u 09:06

I tvoja sestra i roditelji su užasno bezobzirni, ne vjerujem da sam ovo upravo pročitala - napisala je jedna korisnica Reddita

Zamislite da ste do detalja isplanirali svoje vjenčanje, ali onda ste ga otkazali jer ste partnera uhvatili u preljubu. U tom istom trenu, u vašoj nesreći, sreću bi potražila sestra koja bi preuzela datum vjenčanja i sve što je inicijalno trebao biti 'vaš veliki dan'. 

Upravo se taj scenarij dogodio jednoj korisnici Reddita koja je u kategoriji 'Am I the Asshole' prepričala svoju priču i upitala komentatore da li je ispravno što je zabranila sestri da joj 'preuzme vjenčanje'.

Naime, njezina sestra i roditelji već su javili obitelji i prijateljima promjenu plana, bez da su nesuđenu mladenku uopće pitali slaže li se s time. A njezin odgovor na sve bio je 'ne', iako priznaje da joj je sestra iznimno pomogla u planiranju vjenčanja.

Objasnila je sestri da je prelomljena za takvo nešto, dok joj je druga tvrdila da bi trebala to učiniti kako bi iz ove tužne situacije izvukla nešto 'sretno i dobro'.

- I tvoja sestra i roditelji su užasno bezobzirni, ne vjerujem da sam ovo upravo pročitala - napisala je jedna korisnica Reddita.

- Tvoje sestra je htjela besplatno vjenčanje! Reci im da otkazuješ sve jer si emotivno prenestabilna - kazao je komentator.

Treći je pak napisao da bi ideja bila koliko toliko korektna da su ženu pitali smiju li to učiniti prije nego što su javili drugima za promjenu.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije