Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u kritičnom je stanju

Žena iz Sinja pala s prozora u Mostaru, policija utvrđuje radi li se o kaznenom djelu

Mostar: Policijski očevid na mjestu sukoba navijača gdje je jedna osoba ozlijeđena
Denis Kapetanovic
15.08.2022.
u 22:06

Ozlijeđena hrvatska državljanka J. R. (30) iz Sinja sinoć je u 2.05 sati pronađena na pločniku u Mostaru, a o cijelom nesretnom događaju policiju je informirao prolaznik.

Misteriozna nesreća ili kazneno djelo dogodilo se noćas u Bosni i Hercegovini, točnije u Mostaru.

Ozlijeđena hrvatska državljanka J. R. (30) iz Sinja sinoć je u 2.05 sati pronađena na pločniku u Mostaru, a o cijelom nesretnom događaju policiju je informirao prolaznik.

On je policiji javio da je ozlijeđena žena vjerovatno pala kroz prozor u Vukovarskoj ulici u tom gradu. Po dolasku Hitne pomoći na lice mjesta, žena je davala znake života te je prevezena u mostarsku bolnicu,  gdje je, prema posljednjim informacijama, podvrgnuta operativnom zahvatu. Žena je i dalje u teškom stanju, javlja Dnevni avaz.

Iz Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanskog kantona za Avaz je potvrđeno da je na licu mjesta obavljen očevid, a policija po nalogu tužitelja provjerava i utvrđuje radi li se o kaznenom djelu ili nesretnom slučaju.

Prema pouzdanim informacijama iz MUP-a, policija je jučer ujutro privela Z. S. (39) iz Čapljine, koji živi u Kninu, prenosi Avaz.

VIDEO: Zapalio se automobil na Braču, automobili samo prolazili: 'Sramota, vozač je bio u šoku'

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Gerbil, the farming Troll
Gerbil, the farming Troll
06:21 16.08.2022.

Pala ko zrela kruškica.

M3
Miške 3
06:17 16.08.2022.

Palo ju kroz prozor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije