Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMETNA NESREĆA

Žena automobilom naletjela na traktorsku prikolicu

nesreca
Foto: Dragutin Šantoši - Večernji list
1/4
17.09.2012.
u 09:18

Od težih ozljeda J. R. (55) spasili su zračni jastuci koji su se od siline sudara aktivirali

DUGA MEĐA – Na ravnom dijelu ceste u selu Duga Međa nedaleko od Orahovice jutros oko 5.30 vozačica J. R. (55) osobnim automobilom Polo naletjela je na stražnji dio traktorske prikolice za prijevoz drva. Automobil je prednjim desnim dijelom udario u metalni dio prikolice i snažno je pogurao. Policijskim očevidom utvrđeno je da je drugi sudionik ove prometne nesreće D. A. (46), vozač traktora koji se u istom pravcu kretao s priključene dvije prikolice za prijevoz drva.

Sretna je okolnost u nesreći što su se aktivirala oba zračna jastuka u Polu pa vozačica J. R. unatoč snažnom udaru nije teže ozlijeđena. Policija istražuje uzrok ove prometne nesreće. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar million
million
11:45 17.09.2012.

"Na Polu je stradao prednji lijevi dio" ------------------------------------------------------------------------------------------------ Ma nemojte , ja mislio da je to prednji desni dio auta , tako ja bar vidim na slikama !

Avatar million
million
11:48 17.09.2012.

Sta tu ima da se istrazuje? Prikolica ako se to moze tako nazvati nije bila osvjetljena a kako izgleda nema niti registraciju , zna se tko je kriv !

Avatar ja_sam_gazda
ja_sam_gazda
12:43 17.09.2012.

Desni se od izbora ne spominju više :) znači kaže se, drugi lijevi :P

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije