Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUČAJ SE ISTRAŽUJE

Žena (88) u Starim Perkovcima umrla u ambulanti nakon što je primila cjepivo AstraZenece

AstraZeneca Covid-19 Vaccination - Netherlands
Utrecht Robin/ABACA/PIXSELL
26.02.2021.
u 14:44

Slučaj se istražuje i prijavljen je Agenciji za lijekove i nadležnom ministarstvu...

Žena (88) preminula je u petak ujutro u Starim Perkovcima kod Slavonskog Broda ubrzo nakon primitka cjepiva, potvrdio je za Večernji list ravnatelj Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Brodsko-posavske upanije dr. Ante Cvitković.

Navodno je riječ o cjepivu AstraZeneca. Ženi je u Starim Perkovcima u ambulanti pozlilo netom nakon primitka cjepiva te se srušila. Unatoč naporima medicinskog osoblja, starija žena je preminula na mjestu. Slučaj se istražuje i prijavljen je nadležnim institucijama.

- O slučaju su izviješteni Ministarstvo zdravstva i Povjerenstvo za lijekove HALMED. Hrvatski zavod za javno zdravstvo i nadležne agencije i službe provest će standardnu proceduru u tim slučajevima - rekao nam je dr. Cvitković.

Kako doznajemo, dosad na području Brodsko-posavske županije nije bilo negativnih reakcija na cijepljenje, osim jednog slučaja alergijske reakcije s blažim simptomima. Je li u slučaju preminule žene krivo cjepivo ili nešto drugo, pokazat će istraga

Komentara 166

Avatar 0svetnik Ernesta Fulira
0svetnik Ernesta Fulira
14:55 26.02.2021.

I onda u ordinaciju uletavaju Tommy Lee jones, i Will Smith, stavljaju crne naočale, uzdignu onu spravicu i kažu svima okupljenima - pažnja gledajte svi ovamo... i onda "blitz..." Dakle, ova žena NIJE umrla od cjepiva, vi ovdje NISTE danas vidjeli ništa sumnjivo, ženi je pozlilo jer se prejela kremšnita, ...

ST
StariSokol
14:54 26.02.2021.

I Angela Merkel izbjegava to cijepivo jer nije za osobe preko 65 godina. Evo vam to piše u današnjem VL pa šta se onda čudimo.

DU
Deleted user
15:08 26.02.2021.

Ma šta povjerenstvo, nemojte se truditi, mi ovdje već svi znamo da je umrla od starosti. Sa cjepivom, a ne od cjepiva. Sve ostalo su naivne teorije urota. Uobičajena sintagma. Dobrodošli u vrli novi svijet, životinjsku farmu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije