Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SUKOB TRAGIČNO ZAVRŠIO

Žena (74) preminula u bolnici: Podstanar (44) ju je izbo nakon svađe

Klinička bolnica "Sveti Duh" u kojoj je preminuo gradonačelnik Bandić
Tomislav Miletic/PIXSELL
06.05.2021.
u 12:50

Njihovi su međusobni odnosi duže vrijeme bili narušeni. Svađa je prerasla u fizički obračun, a u jednom je trenutku Amir E., kako se sumnja 74-godišnjakinji zadao više ubodno-reznih rana

Žena (74) kojoj je, kako se sumnja nakon verbalnog i fizičkog sukoba Amir E. (44) 29. travnja oko 6.30 zadao više ubodno-reznih rana, od zadobivenih ozljeda 5. svibnja preminula je u KB Sestara milosrdnica, priopćila je jučer zagrebačka policija.

Amir E. je nakon tog događaja bio uhićen i prijavljen za pokušaj ubojstva te je završio u Remetincu  jer mu je sudac istrage Županijskog suda u Zagrebu odredio istražni zatvor zbog mogućeg utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela. Županijsko državno odvjetništvo u Zagrebu je protiv njega  nakon uhićenja i ispitivanja donijelo rješenje o pokretanju istrage, no s obzirom na to da je 74-godišnjakinja sada preminula od zadobivenih ozljeda,  tužiteljstvo će događaj vjerojatno   prekvalificirati, odnosno Amira E. će se sumnjičiti za ubojstvo.

Amir E. sumnjiči se da je 29. travnja oko 6.30 u podstanarskom unajmljenom stanu u Ulici Jurja Žerjavića u Zagrebu posvađao sa 74-godišnjakinjom. Njihovi su međusobni odnosi duže vrijeme bili narušeni. Svađa je prerasla u fizički obračun, a u jednom je trenutku Amir E., kako se sumnja 74-godišnjakinji zadao više ubodno-reznih rana. Nije je uspio ubiti jer su ga u tome spriječili policajci koje je netko u međuvremenu pozvao. On je inače bio podstanar kod 74-godišnjakinje.

Komentara 1

HS
highlander.spatula@gmail.com
13:19 06.05.2021.

Prvo sam pomislio da je zena prezivjela, sad citam ponovo da je preminula...Sta reci...mrzim glupe smrti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije