Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOBILA KAZNENU PRIJAVU

Žena (62) zaražena koronavirusom išla u trgovinu pa u goste članovima obitelji

Koronavirus
Marko Prpić/Pixsell
01.12.2020.
u 09:53

Ženu se sumnjiči da je 21. studenog prijepodne u Kalima došla u trgovinu, u vrijeme dok joj je određena mjera izolacije i liječenja kod kuće, obzirom da joj je dijagnosticirana zarazna bolest Covid-19

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjom hrvatskom državljankom zbog sumnje da je počinila kazneno djelo „Širenje i prenošenje zarazne bolesti“ iz čl. 180. st. 1. Kaznenog zakona.

- Naime, 62-godišnju ženu se sumnjiči da je 21. studenog prijepodne u Kalima došla u trgovinu, u vrijeme dok joj je određena mjera izolacije i liječenja kod kuće, obzirom da joj je dijagnosticirana zarazna bolest Covid-19. Također se sumnjiči da je nakon toga posjetila i članove svoje uže obitelji, a čime je dovela u opasnost da se zarazna bolesti proširi među ljudima.

Nakon kriminalističkog istraživanja, protiv 62-godišnjakinje nadležnom državnom odvjetništvu podnesena je kaznena prijava zbog sumnje da je počinila kazneno djelo Širenje i prenošenje zarazne bolesti - istakla je Ivana Grbin glasnogovornica zadarske policije.

Komentara 3

AA
aabbcc
10:13 01.12.2020.

išla u trgovinu_ treba kazniti zaduzenu osobu da zeni donese hranu iz trgovine!

GE
generacija57
10:11 01.12.2020.

A da umre od gladi ili korone.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije