Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najmlađa žrtva korone

Žena (33) bila je teško bolesna. Dva puta bila negativna, na operaciji utvrdili da je zaražena

Foto: Ivona Ćuk
1/3
20.10.2020.
u 11:55

Dva puta bila je testirana i oba puta negativna, a prije operacije pustili su je doma za rođendan

U OB-u Bjelovar preminula je do sada najmlađa žrtva koronavirusa. Imala je 33 godine i bila je teško bolesna.

Neslužbeno doznajemo riječ je o ženskoj osobi koja je imala visoki šećer i kojoj je bila određena amputacija noge. Dva je puta bila testirana i oba puta negativna, a prije operacije pustili su je doma za rođendan. Nakon toga vratila se u bolnicu kako bi se izvršila operacija, ali nažalost preminula je, ujedno pozitivna na koronavirus.

Video: Ivona Ćuk javila se uživo ispred bolnice u Bjelovaru gdje je preminula 33-godišnja pacijentica

"Ne znamo izvor infekcije preminule pacijentice. Testirali smo ju kad su se pojavili simptomi. Testirali smo i cijelo osoblje, još nisu stigli kompletni nalazi. Imamo zasad dva pozitivna liječnika, četiri sestre i jednu spremačicu. Dvije pacijentice koje su ležale s njom u sobi su također pozitivne" rekao je ravnatelj bjelovarske bolnice Allouch Ali.

Danas je u Hrvatskoj zabilježeno 890 novozaraženih, a preminulo je njih osmero. 

Video: Nema više korona partija: Policija i redari rastjerali mlade koji se zabavljaju ispred HNK

Kako je objavljeno na Twitteru koronavirus.hr, tri osobe preminule su u KB-u Dubrava (M, ’46. godište; Ž, ’56. godište; M, ’56. godište), dvije u OB-u Bjelovar (Ž, ’87. godište; M, ’52. godište), jedna u OB-u Gospić (M, ’48. godište), jedna u OB-u Karlovac (M, ’40. godište) te jedna u KBC-u Sestre milosrdnice (M, ’53. godište).

Podsjetimo, jučer je bilo 11 preminulih u Hrvatskoj. Prema izvješću, preminula je žena (39) koja je bolovala od drugih autoimunih bolesti.

Ključne riječi

Komentara 50

DH
dalibor.hren
11:30 20.10.2020.

Na žalost, preminula je mlada osoba, ali nije od korone. Pročitajte malo po portalima...oglasio se brat i napisao istinu...

DU
Deleted user
11:40 20.10.2020.

nisam pobornik minoriziranja korone, ni blizu. ali slučaj 39-godišnje žene koja je jučer umrla, poziva na ozbiljnu zabrinutost. naime, nema od čega ta žena nije bila totalno bolesna, i zadnjih par mjeseci na rubu smrti. na samom kraju zaražena koronom. no, brat joj je trebao potpisati dokuemnt da je umrla od korone. e, to su stvari koje brinu.

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
11:40 20.10.2020.

Tako je, nema veze što si negativan. Testiraj dok god ne budeš pozitivan. Jer se ne smije biti negativan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije