Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKUŠAJ UBOJSTVA

Žena (27) otrovala muškarca, mještani šokirani: 'Htio je vezu, prijavila ga je zbog maltretiranja'

Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
1/3
07.02.2020.
u 16:17

Tako nešto nikako i nikada ne bih mogao povezati s njom. Ona je odlična mlada osoba, vrijedna i svestrana iz obitelji koju svi poštuju, koja je radišna i poštena i za koju nitko nema nikakvih loših riječi, kažu mještani

Mještani Vivodine pored Ozlja s kojima smo razgovarali, šokirani su informacijom da policija sumnjiči njihovu sumještanku Kristina F. (27) da je prije nekoliko dana otrovala Vivodinca Denisa M. (41).

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem 27-godišnjakinju se sumnjiči da je 22. siječnja 2020. godine nepoznatim sredstvom koje u sebi sadrži etilen-glikol (antifriz op.a) otrovala 41-godišnjaka, a uslijed čega je on zbog teškog zdravstvenog stanja idućega dana liječnički zbrinut u zdravstvenoj ustanovi – kazali su u PU karlovačkoj. Devojku sumnjiče za kazneno djelo teškog ubojstva u pokušaju, zbog čega je ispitana i na karlovačkom Županijskom sudu.

- Tako nešto nikako i nikada ne bih mogao povezati s njom. Ona je odlična mlada osoba, vrijedna i svestrana iz obitelji koju svi poštuju, koja je radišna i poštena i za koju nitko nema nikakvih loših riječi. Dapače, samo dobrih. I Kristina je zaposlena kod privatnika, aktivna je u lokalnom KUD-u, svira nekoliko instrumenata, pjeva u zboru, svira i pjeva u crkvi, i u vatrogascima pomaže, radi na obiteljskom imanju i da vam sada treba ekipa koja će  pomoći kopati vinograd i ona bi odmah došla i radila i više od nekog muškarca. Ma, takva vam je i čitava njena obitelj; pomogli bi svima, i neprijatelju ako treba. Koliko znam ima i dečka, ali ne možemo ju povezati sa Denisom. Koliko znamo, nisu isto društvo, niti su ikada bili zajedno. Denis radi kod privatnika, znamo ga vidjeti u kafiću da popije kavu i to je to. Nekada je bio skloniji alkoholu, ali u zadnje vrijeme više ne pije. Ma, prije bih rekao da je sam nešto krivo popio, nego da ona ima nešto s tim – kažu nam mještani.

Vivodinci koji stanuju u blizini Denisa također imaju samo riječi hvale za Kristinu i žao im je, kažu, da je ovakva situacija snašla te dvije obitelji. Za nju, kažu, da im je netko rekao da je negdje ukrala jabuku, rekli bi da to nije ona, a kamoli ovako nešto. Nadaju se da će istraga pokazati da je riječ o nesporazumu, jer djevojka, kažu, nije zavrijedila da joj se tako nešto događa. Žele Denisu da se oporavi i da sve dobro prođe, ali dodaju, znaju da Denis zna biti 'osebujan' i da očito neki problem za koju se i nije znalo, među njima postoji.

- Čuli smo da je Kristina prije imala nekih nesporazuma s njim, u smislu da je on htio vezu s njom, a ona nije bila zainteresirana. Za nju tu više nije bilo nikakve priče, ali neki kažu da je on i dalje inzistirao, pa da ga je čak prije četiri godine prijavila policiji zbog maltretiranja. Nismo baš sigurni da je on prestao nakon prijave – dodaju nam sugovornici. 

Komentara 17

BE
beppi
18:26 07.02.2020.

Najbolje u tekstu je komentar "radi kod privatnika", 2020 je.

SA
samoborka
17:53 07.02.2020.

Eh da..svi kriminalci,ubojice, silovatelji..su uvijek opisani kao "divni, prostojni, dobri susjedi, taj/ta mrava ne bi zgazio/la..". Sto vi ljudi znate sto je bilo kome u tintari? Svatko skriva svoju " mracnu stranu Mjeseca", pogotovo oni najgori.

Avatar Mentat
Mentat
12:27 07.02.2020.

Trebala se bolje informirati i naći suptilniji način. Postoje savršena ubojstva, a upravo zato ih nitko nikad nije otkrio.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije