Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 61
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tajna snimka
Povratak na članak

Željko Sabo: U slučaju Žarka Tušeka ne vidim kazneno djelo

Prema njegovim riječima razgovaralo se o budućoj suradnji za lokalne izbore koji će tek biti

Komentari 6

RO
roland
14:38 27.01.2021.

Nakon što su iscurile snimke gdje Tušek priča protiv Županijskih organizacija HDZ iz Slavonije i Dalmacije, nakon što se negativno izražava o ministru Malenici, ne bih se začudio da Tušek izgubi političku podršku i da pokrenu kazneni postupak. Naime, Plenković uvijek kaže da nema nedodirljivih, a Tušek nije zaslužio podršku stranke. Izgubio je sve kredite, narušeno je povjerenje...ispao je politički bedast i neodgovoran.

VL
NE
Neo001
16:12 27.01.2021.

Ne može se uspoređivati kazneno djelo druga sabe koji je trgovao sa izabranom osobom, a ovdje se radilo o normalnim legalnim predizbornim dogovorima i ponudama.

VL
RO
roland
14:35 27.01.2021.

Zajedničko Sabi i Tušeku je da su izgubili političku podršku i privilegije svojih stranaka! Sabo je bio i u zatvoru, a danas ga u SDP ne žele vidjeti ni nacrtanog, a isto će se dogoditi i Tušeku u HDZ-u, jer Tušek priča protiv Dalmatinaca, Slavonaca i aktualnih ministara. Dakle, politički mrtvaci, a ne kriminalci.

VL
BL
bluescreen
15:49 27.01.2021.

Evo krimosa.

VL
Avatar Golum
Golum
14:39 27.01.2021.

Nije bitno jel kazneno ili ne, bitno je da obicni građanin zna kome daje glas i kako se "tezgari " i zato nam i je ovako.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
14:26 27.01.2021.

još malo pa će korupcija poput lobiranja biti legalizirana a u zatvor se trpa za dug od 100 kuna

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.