Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Formiranje većine

Željko Reiner uvjeren da Hrvatska raste i Most nemaju potrebnih 76 potpisa

Željko Reiner
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
21.12.2015.
u 23:29

– Puno smo bliže dogovoru nego što je itko bio u zadnjih 30 i nešto dana – kazao je Arsen Bauk

– Vjerujem da će saborski zastupnici s liste koalicije Hrvatska raste i s onih lista koje su nas podržale potpisati da Božo Petrov bude mandatar – kazao je u emisiji HRT-a Otvoreno SDP-ovac Arsen Bauk

Dodao je da je u tom slučaju izgledno da Zoran Milanović bude predložen za predsjednika Sabora. – Puno smo bliže dogovoru nego što je itko bio u zadnjih 30 i nešto dana – kazao je Bauk. 

S druge strane, HDZ-ovac Željko Reiner uvjeren je da koalicija Hrvatska raste i Most nemaju potrebnih 76 potpisa i da će zato sutra od predsjednice na konzultacijama tražiti odgodu. 

– Ako je temeljni uvjet Mosta bio tripartitno dogovaranje, kako je sada odjednom moguće dipartitno – zapitao se u emisiji Reiner. 

>>Milanović: Sve vodi prema dogovoru. Petrov: Sutra predsjednici nećemo ići s potpisima

>>Majka svih reformi – uravnoteženje proračuna

Komentara 42

MA
max971
23:57 21.12.2015.

Sutra će presjednica raspisati nove izbore i imenovati nestranačku vladu zicer na kladionicama !

Avatar strazar
strazar
03:52 22.12.2015.

e vala ako je to bauk rekao...

LJ
LJU39
00:23 22.12.2015.

sutra cemo svi osjetit bozic i olaksanje..dosta kupo prodaje dok rate bez posla skacu.nek nam kolinda upravlja i to je to premijer nam i ne treba?????????

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije