Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije

Reiner o izjavi Vulina: S velikim zanimanjem očekujemo što će učiniti srbijanska vlada

reiner
Foto: Davor Visnjic/PIXSELL
1/2
02.04.2015.
u 14:54

Reiner se nada da će srbijanska vlada reagirati na istupe njezina člana, jer 'ako Srbija uistinu želi postati EU članicom - mora poštivati europske vrijednosti i standarde'

HDZ-ovac Željko Reiner je na današnjoj konferenciji za medije komentirao Šešeljev čin paljenja hrvatske zastave ispred beogradske Palače pravde i  izjavu srbijanskog ministra rada Aleksandra Vulina koji je Antu Gotovinu nazvao „ustaškim generalom“.    

Reiner se nada da će srbijanska vlada reagirati na istupe njezina člana, jer ako Srbija uistinu želi postati EU članicom - mora poštivati europske vrijednosti i standarde.

 - Jasno je koliko je Šešeljevo paljenje zastave bilo sramotno i ta persona ne zaslužuje komentar - to je ispod svake razine. No, komentar zaslužuje izjava srbijanskog ministra Vulina. Znamo svi tko je Šešelj i da ga Srbija treba poslati u Haški pritvor, ali je itekako važno što će učiniti srbijanska vlada nakon izjave njezina člana. To očekujemo s velikim zanimanjem. Povlačenje veleposlanika u diplomaciji je uvijek poruka, nadamo se da će ta poruka biti ispravno shvaćena u Republici Srbiji i da će srbijanska vlada reagirati na izjavu ministra Vulina. Pitanje je želi li Srbija uistinu poštivati europske vrijednosti, dostignuća EU i standarde država članica! Jer odlučili su ići europskim putem i pridružiti se EU. Na njima je da to djelatno pokažu, a ne samo na papirima koje šalju u Bruxelles, kazao je Reiner.

>> Šešelj: Jednog dana ću u Hrvatsku doći naoružan, na tenku

>> Nova provokacija Vojislava Šešelja: 'Sretan sam što sam zapalio hrvatsku zastavu'

Komentara 17

DU
Deleted user
15:09 02.04.2015.

Potvrdilo se ono što običan puk zna već desetljećima - Šešelj je neformalni glasnogovornik Srbije i došlo je instant do tzv. socijalne facilitacije, odnosno za njim je "potrčao" ministar aktualne Vlade i sasuo u mikrofon sve ono za što Šešelj nije imao vremena izgovoriti u dotičnoj medijskoj epizodi, nadopunio ga. Aktualni predsjednik Srbije je zakleti četnički vojvoda, eno video zapisa zakletve s Romanije na y.t. . Ima tamo i Vučić koji ne mijenja ćudić, dakle Šešelj, Toma Grobar i Vučić su trolist iste stranke - i naši se čude, a eno Zoran Pusić samo što nije krenuo opet tiplati ćirilićne table po Vukovarskoj u ZG da kad naiđe Šešelj u tenku, da ima navigaciju na ćirilici, naravno...

SS
sokac sa drave
16:59 02.04.2015.

Su. Su.Cijenim tvoju istinu da vi svi podrzavate Seselja ,imate na to potpuno pravo.Posto Voja kaze za sebe da je najveci cetnik to ujedno znaci da vi svi podrzavate cetnika,a sa tim indirektno priznajete da ste svi cetnici.Kao drugo kazes da mogu dolaziti samo Hrvatice da im pravite male vojvode.Tu si se malo precijenio,jer Hrvatice se sigurno ne pale na omalene srbcice,crnopute crnih Turskih ociju i siljaste glavice kako ono lijepo rece pokojni Sime Djodan.

LA
laptop
17:29 02.04.2015.

Srbijanska vlada nece uciniti nista kao ni nasa. Treba odmah prekinute sve odnose Sa srbijom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije