Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski predstavnik

Željko Komšić vratio sliku Josipa Broza Tita u svoj ured

Željko Komšić
Foto: Predsjedništvo BiH
1/2
06.12.2018.
u 16:34

Kako će reagirati Hrvati u BiH na ovaj potez Komšića može se samo pretpostaviti, a ovo je samo još jedan od kontroverznih poteza članova novog Predsjedništva BiH

Hrvatski član Predsjedništva BiH Željko Komšić povratkom na funkciju koju je obavljao od 2006. do 2014. godine odlučio je u svoj ured u zgradi Predsjedništva BiH vratiti i umjetničko djelo s likom Josipa Broza Tita.

Komšić je 20. studenog svečano preuzeo funkciju člana Predsjedništva, a već tada je najavio da bio mogao vratiti i Titovu sliku u  ured što je i učinio.

Tijekom jučerašnjeg sastanka sa srbijanskim veleposlanikom Aleksandrom Đorđevićem i današnjeg susreta s veleposlanikom Francuske Guillaumeom Roussonom iznad stola u sobi za sastanke mogla se vidjeti velika slika s likom Josipa Broza Tita, javlja Klix.ba

Foto: Predsjedništvo BiH

Kako će reagirati Hrvati u BiH na ovaj potez Komšića može se samo pretpostaviti, a ovo je samo još jedan od kontroverznih poteza članova novog Predsjedništva BiH. Podsjetimo, zastava Republike Srpske nedavno je stavljena pa maknuta nakon čega je Milorad Dodik napustio sastanak s delegacijom Vijeća za provedbu mira u BiH zajedno sa svojim osiguranjem koji čine pripadnici MUP-a RS-a, a koji pak ne mogu naoružani ulaziti u zgradu Predsjedništva BiH.

>> Pogledajte što je Željko Komšić govorio o Hrvatima 2006. godine

Komentara 125

Avatar Ashley
Ashley
16:44 06.12.2018.

Komsic ne predstavlja Hrvate, to je sigurno. On predstavlja Bruxelles-ku globalisticku kliku. Tito na slici, zastava plava sa zvjezdicama...nista od toga nije hrvatsko.

DU
Deleted user
16:47 06.12.2018.

lik je prolupa i pored toliko likara i psihijatra i sta sad..uhititi..i staviti u bolesnicku kosulju i poslati u tpm..opasan je za okolinu..

Avatar Moodleen
Moodleen
16:46 06.12.2018.

Bilo bi iznenađenje da retard napravi nekaj normalno. Ovak iznenađenja nema. A medicina nemoćna.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije