Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
na tribini "krug 99

Željko Komšić: S. Milošević i D. Ćosić bili su kreatori fašizma

'komsic'
''
08.05.2011.
u 20:10

Hrvatski član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, izjavio je da je politika koja je 90-tih godina prošlog stoljeća dolazila iz Beograda bila nacistička

BEOGRAD - Hrvatski član Predsjedništva BiH, Željko Komšić, izjavio je da je politika koja je 90-tih godina prošlog stoljeća dolazila iz Beograda bila nacistička, a da su kreatori fašizma bili Dobrica Ćosić i Slobodan Milošević, prenose mediji u Srbiji vijest agencije Tanjug koja se poziva na elektroničke medije iz BiH.
Komšić je na tribini Krug 99 u Sarajevu rekao kako je "nacistička politika" dolazila iz Beograda "upravo od onih koji su pozivali na borbu protiv fašizma".
- BiH se sudarila sa zlom fašizma i nacizma tijekom devedesetih koje je nastalo u susjedstvu i tu je bilo riječi o regionalnom fašizmu - rekao je Komšić kao uvodničar na tribini Asocijacije nezavisnih intelektualaca Krug 99 o temi BiH se brani antifašizmom dodajući kako "današnji fašizam i nacizam, uz antisemitizam, dobili su dodatno obilježje i oblik u antiislamizmu". (mf VLM)

Komentara 269

SO
sotonamajaba
02:11 09.05.2011.

otiso strep po vino dok ga nema

NV
nvuci15
10:17 12.05.2011.

Ovaj će nas ukopat!

BR
brgr
17:37 14.05.2011.

vidi ovog pokrsta ,nema vama s nim nista dobro,da ga pitam koje godine je bila gladna godina u Hercegovini pa je primio katolicanstvo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije