Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sveti Dujam

Željko Kerum: Krenulo je dobro, zaposlit ćemo dvije tisuće ljudi

kerum
Ivana Ivanović/pixsell
06.05.2010.
u 17:39

Za životno djelo nagrade su dobili Petar Grisogono, Duško Božinović, Vladimir Beara, Ratomir Kliškić te Onesin Cvitan

– Građanima Splita čestitam svetog Duju, da ga lijepo provedu. Počelo je dobro, Hajduk je osvojio kup! – rekao je splitski gradonačelnik Željko Kerum u povodu današnjeg Dana grada Splita.

Jučer je održana svečana sjednica Gradskoga vijeća, na kojoj su gradonačelnik Kerum i predsjednica Vijeća Nevenka Bečić uručili Nagrade grada za prošlu godinu.

Nagrade za životno djelo dobili su prof. dr. Petar Grisogono, darivatelj krvi Duško Božinović, nogometaš Vladimir Beara, operni pjevač Ratomir Kliškić te prof. dr. Onesin Cvitan. Osobna nagrada dodijeljena je jedriličaru Ivanu Kljakoviću Gašpiću. Skupne nagrade pripale su FESB-u, Podvodnom istraživačkom klubu Mornar, Udruzi veterana ZNG IV. brigade i Odjelu za transfuziju krvi KBC-a Split.

– Do kraja godine u Splitu će barem 2000 ljudi naći posao u turističkoj branši. Od toga će polovica raditi u hotelima Split i Marjan – očekuje bolja vremena Kerum.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije