Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 195
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Analiza
Povratak na članak

Željka Lovrinčevića ili Ljubu Jurčića u Vladu?

Ima ljudi, treba ih privući - Na poziciji potpredsjednika smjenjivali se ekonomisti i menadžeri, Škegro ostao upamćen po PDV-u, Linić po stečajevima.

Komentari 11

Avatar TAJSAM
TAJSAM
14:57 14.06.2014.

To bi bilo samoubilački čin. Sa ovakovom Vladom nema izlaska, samo mogu prodati u smeće svoja imena. To im nikako nebih savjetovao jer bi na kraju bili krivi za sve loše a takvu poziciju im nebih želio. Možda sa novim izborima i novom Vladom DA , ovako nikako. Pozdrav dobrim ljudima

VL
HE
hercegovačkiponos
16:55 14.06.2014.

Tko bi bio lud da uđe u ovu Vladu? Ako netko dozvoli sebi da uđe u ovu Vladu, onda je za Vrapča, a ne za ministra.

VL
SE
sestrićna
14:48 14.06.2014.

ne dirati grčića..on je ipak glavni za provedbu memoranduma II

VL
Avatar mrado88
mrado88
22:47 14.06.2014.

Uzmite Ljubu Jurčića on je inače jedan vrhunski stručnjak na papiru a u stvarnosti smo mogli vidjeti kako je bio uspješan u vladi Ivice Račana........ali s obzirom na njegove sposobnosti mogao bi konkurirati Grčiću po.....glupostima

VL
Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
16:26 14.06.2014.

Pa Jurčića zanima samo premijersko mjesto..... i čisto sumanjm da će mu ga bundesligaš samo takom prepustiti

VL
Avatar pf
pf
08:49 15.06.2014.

Koja god vlada bila bilo bi zanimljivo da nam bez baljezganja i muljanja kažu, kako će vratiti vanjski dug od 50 milijardi € i s kojim novcima će servisirati kamate ,a da nam ne diraju standard.. Nije mi jasno zašto novinari i političari izbjegavaju ovu temu.

VL
VE
Vercingetorix
14:51 14.06.2014.

teoretičar Jurčić

VL
Avatar Carrera
Carrera
18:27 14.06.2014.

ovoj vladi više nema pomoći, hitno treba raspisati prijevremene izbore

VL
AN
anteS
22:49 14.06.2014.

Zamijeniti potpredsjednika Grčića g.Jurčićem, jer dobar profesor nije nužno i dobar menadžer? Točno je, da ulazak u vladu u drugoj polovici mandata nema smisla za onoga tko misli nešto preokrenuti na bolje. Osim toga već se dugo zna, što uu ovoj zemlji treba mijenjati, ali ni prethodna ni sadašnja vlada u tome ne uspijeva. Za to bi trebao zajednički napor svih ministara, što je slabo vjerojatno. Premijer je, izgleda, već od toga odustao, pa samo nastoji na miru dočekati kraj mandata. Uz poneki egzotičan izlet, po mogućnosti. Pametan čovjek, koristi svoje resurse.

VL
BS
Britka sablja
07:21 15.06.2014.

Ma nije valjda, pa Lovrinčević je godinama bio gospodrski savjetnik Vlade, Sanaderove i Kosoričine, što je to on savjetovao, što inicirao, što pokrenuo? Ljubo Jurčić, gdje, kad i što je on pak korisno napravio kao tobože ekonomist od imena. Škegro, čovjek koji je uništio hrvatsko gospodarstvo, posebno kroz deindusttrijalizaciju zemlje, uništavanje poljoprivrede i jačanje uvozničkog lobija. To su ti "asovi" koji bi trebali nešto korisno napraviti?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.