Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 172
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tragedija

Željezni gol pao na djevojčicu (13) iz Zagreba, preminula je pred očima braće

Pao gol
Foto: Krunoslav Petrić/Pixsell
17.08.2019.
u 08:26

Malena ima još šestero braće i sestara, a obitelj joj je dio katoličke misije u Kumanovu.

Dan uoči Velike Gospe djevojčica (13), rodom iz Zagreba, poginula je igrajući se u makedonskom Kumanovu na lokalnom nogometnom igralištu pred očima svoje braće, javlja 24 sata. 

- Bila je veselo i zaigrano dijete. Vješala se po golu iza sportske dvorane Sokolana, koji nije bio učvršćen, i u jednom trenutku je pala jer je gol bio nestabilan. Pao je na nju i stativa ju je, dijelom koji ima željezne nabore za stavljanje mreže, udarila u sljepoočnicu. Hitna pomoć je došla zaista vrlo brzo, u nekih četiri minute. Prevezli su je u bolnicu, no tad je izdahnula, ispričao je za 24sata don Davor Topić, skopski svećenik, koji je cijelo vrijeme uz obitelj preminule djevojčice.

Malena ima još šestero braće i sestara, a obitelj joj je dio katoličke misije u Kumanovu.

- U tim trenucima na igralištu s njom su bila druga djeca i njezina dva brata, blizanci. I tata je bio u neposrednoj blizini. Braća su zvala Hitnu pomoć, no nažalost nije joj bilo spasa. Radi se o obitelji u poslanju, odnosno ‘missio ad gentes’. Oni su poput misionara koji žive sa svećenikom u manjim mjestima i žive vjeru - kaže don Davor.

 

Komentara 15

Avatar gusjenica
gusjenica
09:51 17.08.2019.

Da imam vlast dao bih 48 sati da se svi metalni "golovi" usidre. Poslije toga bilo bi jako žao onome tko to nije učinio.

DO
Dolinski
09:06 17.08.2019.

pokoj ti duši

Avatar rijetko kulturan
rijetko kulturan
10:39 17.08.2019.

I stariji dečki od nje se vješaju po golovima. Svatko tkl je ikada u životu vidio dijete na igralištu to zna, stoga se postavlja pitanje zbog čega nešto tako jednostavno nije dio pravilnika i zakona i kod nas?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije