Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
država ga ne želi

Želite svoj otok? Na Njuškalu se prodaje Mali Kosmač

mali kosmač
Njuškalo
11.08.2012.
u 12:05

Za otok se zbog imena zanimao poznati voditelj Boris Kosmač, no odbila ga je visoka cijena

Nedaleko od obale, smješten između Rogoznice i Vinišća, odnosno ispod samog Sevida u šibenskom arhipelagu nalazi se otočić Mali Kosmač kojega njegov vlasnik prodaje preko agencije za nekretnine koja je oglas za ovaj simpatični otočić stavila čak i na Njuškalo.

Otočić površine 5000 četvornih metara već godinama je na prodaju, a iz agencije za nekretnine uvjeravaju nas kako nisu imali puno interesenata, ali u sjećanju im je ostao jedan, poznati voditelj Boris Kosmač kojega je \"nekretnina\" zaintrigirala zbog svog naziva. Naime, prije oko dvije godine učinilo mu se simpatičnim, kazala nam je Jasenka Biliškov iz Biliškov nekretnina, posjedovati otočić s kojim dijeli prezime. Ipak, čini se kako ga je tadašnja cijena između 750.000 i milijun eura ipak odbila pa je otočić ostao neprodan.

U oglasu postavljenom na Njuškalo piše kako je otočić prekriven makijom i niskim raslinjem, a cijena otočića nije specificirana. Naime, ispod oglasa stoji kako je cijena na upit dok su iz Njuškala, tvrde zaposlenici Biliškov nekretnina, proizvoljno popunili obaveznu rubriku cijene koja se prikazuje na početku samog oglasa pa se tako zainteresiranima može učiniti da se Mali Kosmač prodaje za 15 kuna.

Iz agencije smo također saznali kako je, kao što zakon i nalaže, otočić prvo ponuđen u prvootkup državi, ali zbog njegove malene površine na kojoj, iako u oglasu stoji kako je građevinsko zemljište, ništa ne može biti građeno nije bilo interesa za njegovu kupnju.

Komentara 4

FL
flick
14:30 11.08.2012.

Ovi koji pljuju po Njuškalu vjerojatno rade u konkurentskom oglasniku koji je totalno propao kad se pojavio Njuškalo. Njuškalo je zakon.

Avatar Matija22
Matija22
13:07 11.08.2012.

Kosmač kupi to i pozovi ciganovića i modnog mačora tamo na ljetovanje nemorate se ni vračat više sa tog otoka

TI
tipka
13:37 11.08.2012.

Njuškalo je poznatije od ebay hahahhaahahaha . Svi čitaju njuškalo i oglašavaju se tamo posebno Čorluka hahahahahahaah i englezi kada traže smještaj u Hrv. Koji jeftini kretenizam od marketinga. Sad je curiosity poslan na mjesec , ajde dajte oglas prodaju prodaju se rezervni dijelovi za curiosity hahahaahha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije