Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POZIV

Želite li biti dio tima EUčionice?

rukovanje
Pixsell
25.07.2013.
u 00:01

Europski edukacijski forum poziva prijavitelje na podnošenje prijave i ponude za poziciju Projektnog asistenta/ice na projektu EUčionica II: Moj dom u EU

Želiš li raditi na EU projektu? Zanimaju te pitanja Europske unije? Želiš li pridonijeti objektivnom informiranju građana o Europskoj uniji? Voliš li raditi na dinamičnim i kreativnim poslovima?

Europski edukacijski forum ovim putem poziva prijavitelje na podnošenje prijave i ponude za poziciju Projektnog asistenta/ice na projektu EUčionica II: Moj dom u EU. Tražimo jednu osobu na određeno vrijeme od 4 mjeseca (ugovor o radu, puno radno vrijeme). Za prijavu na natječaj potrebno je priložiti životopis i motivacijsko pismo najkasnije do 12.08.2013.

Pozicija je veoma dinamična i svestrana te iziskuje veoma sposobnog kandidata s visokom motiviranošću i željom za brzim usvajanjem novih znanja. Uspješni kandidat će imati visoku razinu sistematičnosti, pismenosti, IT sposobnosti, snalaženja pri novim izazovima i u pronalaženju rješenja, usvajanja novih alata (programa) rada, znanja o medijima i medijskoj komunikaciji kao i dobro znanje o online community managementu (Facebook pages, LinkedIn itd.).

Za sve informacije o natječaju i kako se prijaviti, pogledajte stranicu Europskog edukacijskog foruma.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije