Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 52
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Suludi potez

Želio projuriti kroz naplatne kućice bez plaćanja cestarine, nije mogao vjerovati što je upropastilo plan

Motociklist zapeo u betonu
Foto: YouTube screenshot
11.08.2020.
u 14:39

Prvo je zaobišao sva vozila koja su bila ispred njega te je potom, ugledavši naplatnu kućicu koja je djelovala kao da na njoj nema prepreke, odlučio proći tim putem i izbjeći naplatu.

Motociklist koji je želio izbjeći plaćanje cestarine suludim potezom, tako da svojom jurilicom prođe kroz naplatne postaje, uvjerio se kako je to zapravo bila jako loša ideja.

On je, naime, prvo zaobišao sva vozila koja su bila ispred njega te je potom, ugledavši naplatnu kućicu koja je djelovala kao da na njoj nema prepreke, odlučio proći tim putem i izbjeći naplatu. No, približivši se naplatnom mjestu, motorom je upao u svježe izliveni beton pa je pola njegova kawasakija ubrzo bilo puno guste smjese i praktično je zapeo na mjestu.

 

Čak su mu radnici morali pomagati da bi izvukao motor iz betona. A jedan od njih, Edgar Quiroz, snimio je ovaj događaj te prokomentirao kako na spomenutoj meksičkoj naplatnoj postaji vozači često izbjegavaju plaćanje cestarine za što krivi nemarnu lokalnu policiju.

 

Komentara 1

DJ
DjD
20:48 11.08.2020.

Vrlo bitna vijest.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije