Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMANTIRALI NAPISE

Zelenilo: Poginulog branitelja nećemo ekshumirati niti prodati grob

grob
Kristina Štedul-Fabac/PIXSELL
02.11.2013.
u 13:00

Iz Zelenila poručuju da su samo postavili obavijest o nepotpunim podacima

Tvrtka Zelenilo iz Karlovca demantirala je medijske napise u kojima je se optužuje da je zaprijetila ekshumacijom poginulog branitelja Stjepana Štajduhara zbog neplaćanja održavanja groba, prenose 24 sata.

Iz tvrtke poručuju kako su na grob postavili obavijest u kojima se korisnike ili eventualne nasljednike obavještava da za to grobnom mjestu imaju nepotpune podatke te ih se moli da se jave radi ažuriranja evidencije.

"Niti u jednom trenutku nije bila namjera licitirati, ekshumirati niti dati na korištenje trećoj osobi, gore navedeno grobno mjesto. Tvrtka Zelenilo d.o.o. ne raspolaže podatkom da je pokojni poginuli hrvatski branitelj, već samo da je Ministarstvo obrane podmirilo račun ukopa 1996. godine", poručili su iz Zelenila u priopćenju.

Komentara 2

LA
larala
13:25 02.11.2013.

odvratni i sramotno, kako netko može ekshumirati i prodati grob koji je vec prodan za ne tako male novce, odakle nekome pravo pokojnicima oduzimati ono što su pošteno platili?....grobarina za održavanje? šta to se održava? kad kose 1 godišnje trebali bi oni placati ljudima jer naprave više štete neg koristi, grobove ostavljaju prepune pokošene trave i prašine, kad je ukop u blizini ponovo naprave samo štetu, blatom unište aranžmane, spomenike zašpricaju blatnom vodom i onda si daju za pravo još naplacivati grobarinu.....za štetu koju ljudima naprave, za nemar i neodgovornost, za nepoštivanje tuđeg vlasništva....a, da i ne spominjemo krađu s groblja za koju groblje ne snosi nikakvu odgovornost..... u ovoj državi svi bi samo kruha bez motike a, to ova vlada podržava.....samo se smišljaju besmislene naknade za ništa kako bi se ljudima oduzelo i ono malo dostojanstva, njihovo posljednje pocivalište.....sram vas bilo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije