Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PARADA PONOSA
Povratak na članak

Zeleni: Swoboda i Pack "trivijaliziraju homofobiju"

Nasilje u Splitu pokazuju da europske vrijednosti nisu u hrvatskome društvu raširene koliko bi se očekivalo od zemlje koja bi upravo trebala pristupiti u EU, kažu Zeleni.

Komentari 13

BE
besliciv
22:07 16.06.2011.

a sta ce tek biti kad ivo (jos jedan dalmatinski derpe) propjeva !? hehehehe ...oce li \"zeleni\" i njega stititi monitoringom cekerasice ?

VL
Avatar broz
broz
22:14 16.06.2011.

\"Evropske vrojednosti nisu u Hrvatskom društvu raširene bla.bla.bla.bla....Takve \"vrijednosti\"koje vi promičete i bolje da nisu Bogu hvala.

VL
BE
besliciv
22:18 16.06.2011.

@broz nisu oni mislili na pedere pod \"vrijednosti\" ,vec na to da ih se ( ako vec postoje) ne dira (ne sora) ! ...ogromna razlika ! A sto se homoseksualaa tice...oni postoje , jedan nam je cak i premijer bio ...

VL
OB
-obrisani-
22:23 16.06.2011.

Neomarksizam i gay-projekt (A. Peruško) \"...György Lukacs , bivši agent Béle Kuna, nakon propasti revolucije pobjegao je iz Mađarske. On je svoje ideje s pravom nazvao \'demonskima\'. Promicao je razvrat među ženama i djecom2 koji je imao za cilj rušenjeje obitelji kao temelja zapadnog društva. Neomarksisti su se odlučili za promjenu strategije: umjesto da prvo osvoje vlast, a onda nameću kulturu, trebaju prvo promijeniti kulturu, a onda će im vlasti sama doći u ruke... ...Etiketiranje, proglašavanje protivnika fašistima i mentalno poremećenima bio je način na koji su djelovali. Svaku osudu njihovog djelovanja i iznošenje drugačijih stavova nazvali su \'govor mržnje\' iako je mržnja bila ono što je isijavalo iz njihovih knjiga, pamfleta i cjelokupnog djelovanja: mržnja prema obitelji, vjeri, moralu, tradiciji…\" ----- poznato od nekud, he he he

VL
OB
-obrisani-
22:27 16.06.2011.

,Homoseksualni aktivisti nisu tada napadali svećenike. Napadali su članove svjetovnog \'svećenstva\', zajednicu psihijatara, i neutralizirali je radikalnim redefiniranjem same homoseksualnosti. Godine 1972. i 1973. uspjeli su pridobiti vodeće ljude u Američkom udruženju psihijatara pa su nizom poteza i izravnih obmana preko noći \'izliječili\' homoseksualce – sudskim nalogom. Uspjeli su to udruženje pridobiti da izjavi kako odnos s istim spolom nije poremećaj, nego samo \'stanje\' – jednako neutralno kao i ljevorukost. Mi koji se nismo suglasili sa tom novom političkom definicijom ubrzo smo ušutkani na vlastitim stručnim sastancima. Na sveučilištima su ukinuta naša predavanja, a znanstveni časopisi odbijali su nam objavljivati znanstvene radove\"

VL
OB
-obrisani-
22:29 16.06.2011.

,,Televizijski i filmski redatelji počeli su snimati filmove i serije koje promiču homoseksualnost kao legitiman način života. Jedan odbor za praćenje homoseksualnosti naredio je Hollywoodu što smije, a što ne smije snimati glede homoseksualnosti. Velike nakladničke kuće odbile su objavljivati knjige koje su bile protivne homoseksualnoj revoluciji. Homoseksualci i lezbijke utjecali su na seksualni odgoj u američkim školama, a homoseksualni aktivisti su zauzeli vodeća mjesta na američkim fakultetima. Zakonodavna tijela saveznih država poništila su zakone protiv sodomije.\'\'

VL
OB
-obrisani-
22:36 16.06.2011.

Homoseksualno ponašanje je samo po sebi opasno i homoseksualci (epidemiološki gledano) se zato uvijek kategoriziraju skupa sa narkomanima, prostitutkama i promiskuitetnim osobama. Homoseksualci u SAD-u imaju 44 puta veću šansu da dobiju AIDS. 45 Više od pola milijuna od ukupno milijun ljudi u SAD-u koji imaju SIDU su homoseksualci.46 Homoseksualci imaju veću šansu za zarazu Hepatitisom A i B, isto je i sa sifilisom - 65% svih slučajeva zaraze sifilisom u SAD-u čine homoseksualci iako zasigurno ne čine 65% populacije.47 Homoseksualci su glavni \'prijenosnik\' i razlog zašto se sifilis koji je zamalo iskorijenjen prije 10 godina opet pojavio u statistički značajnim brojevima.48 Također 15% homoseksualaca ima klamidiju.49 Pojava gonoreje 3,68 puta češća kod homoseksualaca, ujedno je 14% homoseksualaca njome i zaraženo.50 U istoj je zemlji zabilježeno da Epstein-Barr virus tip 2 ima 39% homoseksualaca. 51

VL
OB
-obrisani-
22:52 16.06.2011.

Koliko puta vam moram reći da je homoseksualizam opasna bolest..Osim što iza sebe ostavlja pustoš i mrtvu prirodu,ta bolest siluje većinu inzistiranjem na povlaštenim pravima,koja ne zadiru u ljudska prava,nego u pravo na izopačenost i legalizaciju bolesti !

VL
JI
jimbeam
23:28 16.06.2011.

I Idiotizam je opasna bolest,koja iza sebe ostavlja pustoš i glupost,te siluje svakog koji ima mozga u glavi,ti ga očito nemaš pa je nastavljaš širiti,odi se pomolit kod onih pedofila u crkvi,možda ti oni pomognu,samo trbaš kleknuti i dobićeš pomazanje he,he,he

VL
VG
vera grdic
08:32 17.06.2011.

Naj veci su pedofili bas ti sto marsiraju grupno po ulicam i zele prikazati svoju sramotu i bolest drugima koji su zdravi i Familijarni ,To su teski pedofili ,koji siluju djecu , Pa normalno da se uvukli i u crkvene redove a samo ih je mali broj ,, Treba te sve Gay budale ustrojiti da nemaju vise napasti u svojim glavama pokvarenim a lezbejke ne napadaju nikoga samo idu sa pogresnim osobam u paradu, Netreba njih dirati . One ipak nekada pozele i zdravog muskarca..Kad im se ogadi ona umjetna plasticna stvar, haaa,

VL
OB
-obrisani-
08:58 17.06.2011.

Bravo,.....sve i jedna rijec su na mjestu. Vrlo detaljno i vrlo popularno su opisale stanje u Hrvatskoj. Hrvatska nikad u svojoj povjesti nije bila vise zakucana na Balkanu kao sada.

VL
Avatar deziderij
deziderij
10:55 17.06.2011.

Europske \"vrijednosti\" , kao što je podrška ped...luku, nisu raširene u hrvatskom društvu. Kakav cinizam i jad. Ja, kao i ogromna većina, se ufam i nadam kako takva vrsta \"vrijednosti\" neće nikada ni zaživjeti. Hvala vam na tim \"vrijednostima\" a ove koji ih upražnjavaju vodite sebi doma neka vam tamo paradiraju a slobodno im se i pridružite.Ovo histeriziranje oko podrške nastranim osobama je prestrašno i do kraja gadljivo. Fuj !

VL
OG
Oger
09:18 18.06.2011.

Po cijeloj Europi se u politici i ostalim javnim radnim mjestima nalazi brdo homoseksualaca i lezbijki. Isto tako i mjestima koja nisu javna. Svi su oni bez problema mogli javno reci da su rodjeni kao takvi i nemaju vise potrebe izlaziti na ulicu da bi upozorili kako su i oni ljudi, jer je ostala populacija prosvjecena, informirana i tolerantna prema bliznjem svom. Nazalost, Hrvatska je pokazala javnim istupima i komentarima na svim forumima da je najveci broj stanovnika primitivan i neuk, neinformiran. HDZ vlada nikada nije nista poduzela da se narod prosvijetli, odgoj prepusta namjerno homofobnoj crkvi. Tako se, naravno, glup svijet najbolje drzi pod cizmom. Jedan \"fra\" Zvjezdan Linic bi nakon takvih izjava smjesta nestao s povrsine i bio predan sudu, dok bi popratna pojava bila opet nekoliko tisuca ispisa iz katolicke crkve. Nadam se ove zelene tete ne ce popustiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.