Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio fotografije na fejsu

Zekanović: Pogledajte što je netko zalijepio po Kninu, to je skandalozno, čekam policiju da to istraži

Hrvoje Zekanović nakon smjene: "Ja sam legalist i prihvaćam odluke predsjedništva"
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/3
26.04.2022.
u 09:49

"Netko će reći gluposti, neki blesavi mulac isprintao i zalijepio naljepnice po Kninu, međutim je li baš tako? Bit će zanimljivo čuti od policije o kome je riječ, naravno, ako ga ikad detektiraju i privedu", napisao je Zekanović

Kako je na svojoj Facebook stranici objavio saborski zastupnik Hrvoje Zekanović, netko je u Kninu postavio naljepnice skandaloznog sadržaja na kojima piše “Krajina moja, zemlja heroja”. Zekanović kaže da se o tome šuti te da čekaju da policija istraži slučaj.  

"Knin. O ovome se šuti.

U Kninu su osvanule naljepnice skandaloznog sadržaja, na kojima piše “Krajina moja, zemlja heroja”, “Kršni momci, Đujićevi potomci”, „Ovo iza mene je Krajina, i kani ostati Krajina”.

Netko će reći gluposti, neki blesavi mulac isprintao i zalijepio naljepnice po Kninu, međutim je li baš tako? Bit će zanimljivo čuti od policije o kome se radi, naravno, ako ga ikad detektiraju i privedu. Poučen iskustvom ovakvi događaji prolaze ispod radara. Kada netko pokušava makar 'banalnim' naljepnicama udariti na temelje hrvatske države, onda se to naziva nebitnim i trivijalnim, a istovremeno se stalno po Hrvatskoj traže nevidljivi hrvatski fašisti i nacisti.

Mogu s velikom sigurnošću zaključiti da je jedini fašizam, koji je i kroz ove naljepnice vidljiv u Hrvatskoj, onaj četnički. Neki su vjerojatno zaboravili Oluju ili je ne mogu preboljeti.

U svakom slučaju čekamo MUP da obavi svoj posao te da nas izvijesti", napisao je Zekanović i objavio fotografije.

Video: Što je sve Milanović rekao u Jasenovcu: Udbašenko, Pupica, uskršnji zeko u svilenoj suknjici...

Komentara 28

07
070274
10:41 26.04.2022.

Locirati, identificirati, oduzeti hrvatsko državljanstvo pa deportirati u pradomovinu, trajno.

KO
Kološanin
10:16 26.04.2022.

Plodovi specijalne operacije Pomilovanje.

Avatar Croatino
Croatino
10:28 26.04.2022.

Osim naljepnica i nekih malo ludjih kanadskih golmana od Krajine nista nije ostalo. Najljepse u svemu tome sto ce ih zauvijek boljeti a nemogu nista promijeniti. Vjerujem da i Martic, Hadzic, Mladic , Karadzic i slicni u Haagu imaju takve naljepnice na zidovima u zatvorima.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije