Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
traktorima u Bruxelles
Povratak na članak

Zekanović odgovorio Pupovcu: Neka krene što prije i neka tamo i ostane

Zekanović je komentirao izjavu predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca, koji je rekao - 'ako žele da s traktorima uđemo u Bruxelles, ući ćemo'.

Komentari 15

ZI
zinedine
14:35 04.05.2019.

Trebao mu je odgovoriti da su Pupovac i Vučić, kao oni koji su huškali svoj narod na pobunu protiv Hrvatske, trebali dijeliti sudbinu svog naroda. Ovako obojica danas imaju fine sinekure: jedan kao zvijezda i ljubimac Plenkija i ljevice u RH, a drugi kao ljubimac Macrona i Merkelice. Zanimljivo je u svemu tome da su oni uvijek bili i ostali samo potrčkala svog duhovnog i ideološkog oca Slobe i da to našem Plenkiju i drugim "europejcima" nimalo ne smeta.

VL
Avatar Ruanda2013
Ruanda2013
14:16 04.05.2019.

Ovaj Zekanović je skroz ispravan.

VL
DR
Drmiha
18:36 04.05.2019.

Ruża Tomašić, Bruna Esih, Marijana Petir i Hrvoje Zekanović. Daleko najbolji političari u RH, i nadam se da će se jednom ujediniti i povesti Hrvatsku u pravom smjeru .

VL
KA
kapunjohan
14:26 04.05.2019.

Srbi su vječni dužebrižnici da Hrvatska ne ode u krivom smijeru pa Pupovac samo pazi nato. Hrvatski suverinitet nije ugrožen u Brislu on je ugrožen ,,doma,, jer je odvisan od ljudi koji Hrvatsku kao samostalnu državu ne priznaju svojom domovinom a što SDS stalno dokazuje. SDS bi trebalo biti zabranjeno sudjelovanje u parlamentu EU jer su članice EU države i ne nacije ili ti nacionalne manjine , koje vode ograničenu nacionalnu ili nacionalističku politiku. Parlament izvoljen po nacionalnom ključu nemaju ni mnoge evropske države a tu anomaliju po kojoj manjina u hrvatskoj određuju prava većini bi trebalo kroz promijenu izbornog zakona promijeniti , ,,floskula ,,o stečenim pravima to nebi smijela prečiti. Grupiranje po nacionalnoj pripadnost unutar države je dugoročno štetno i dovelo je u prošlosti do mnogih teških posljedica.

VL
ZI
zip123
21:35 04.05.2019.

Inace se neslazem sa Zekanovicem,ali ovaj put se moram sloziti.Cijeli zivot biti na budjetu drzave a uvijek hrackati po njoj je stvarno previse od bilo koga.

VL
OK
okolo
14:33 04.05.2019.

zašto uopce mora na izbore za eu parlament...naš čika milorad? u vašističkoj ne njegovoj ima 3 mjesta "garantovano"....a da je demokratska sve ispod pola bilo bi potcjenjivanje...jelte

VL
RI
rimac444
22:35 04.05.2019.

Izborni zakon je glavni krivac da vlada na čelu sa Plenkovićem najboljim političarem nakon Tuđmana mora koalirati sa raznim pupavcima, tražiti kompromise i ne može napraviti nužne reforme i voditi Hrvatsku kako bi htjeli

VL
DU
Deleted user
20:47 04.05.2019.

Neće pupi od masne kosti koja se zove HR Kuna neće neboj se.

VL
TT
tTony
01:08 05.05.2019.

Ovo sto je pupi uspijo to niko nije uspijo u svitu zamislite da Trumpu neki meksikanac ili kubanac daje napute iz senatai ili kuce prestavnika .

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
15:27 04.05.2019.

Kamo sreće da su svi vjerodomoljubi kao naš bojovnik bez mane i straha Hrvoje (lijepog li imena), koji staameno stoji na braniku neovisne države i roda svoga. Za sada ovaj nema dovoljnu podršku da bude hrvatski poglavar, ali dat će naš Hrvatski Bog da dodje i njegovih pet minuta (deseti travanj) i najvjernije Božije stado će konačno doći na svoje, pa neka košta što košta. Svako zadovoljstvo se plaća, a nezavisna i neovisna država su nas skupo koštale i nije nam žao niti krivo, zar ne?

VL
SA
Samoborka
17:04 08.05.2019.

Mi jednostavno nemamo sposobne ljude da organiziraju projekte za koje bi mogli povuci novac iz EU. Pa kad se ti nasi "strucnjaci " sastaju sa pametnim ljudima napr. poljacima a da se pri tome ne savjetuju kako da i mii mi pocnemo sa nekim napredkom a ne da smo stalno na zacelju kao EU tupavci, pa zar to ne smeta nasu Vladu, dali se ti pojedinci iz Vlade kad legnu ne upitaju sto sam ja to danas ucinio za svoju Hrvatsku i ne malu placu???

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.