Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SABOR
Povratak na članak

Zekanović o Karamarku: Stvorio se linč protiv jedne osobe. Postoje dvostruka mjerila

Anka Mrak Taritaš (Klub zastupnika Centra i GLAS-a) u slobodnom govoru osvrnula se na dugove veledrogerijama i pozvala na ozbiljnu analizu zdravstvenog sustava "koji guta milijarde kuna".

Komentari 4

NE
Neo001
15:58 03.03.2021.

Zeko, ti karamrko, skoro, penava i slični ste potrošena roba koja rad samo za šugoslavce. A ti Gico, takvi kao ti su doprinjeli tome da zdravstveni sustav guta milijarde, jedino amerikči model nas može spasiti, onaj koji nije izdvajao i ne plaća osiguranje za svoje zdravlje ne može imati potpunu zdravstvenu skrb

VL
DU
Deleted user
13:38 03.03.2021.

Neznam po koji put se u Sboru vodi žučna rasprava koja na kraju završava kao da nitko ništa nije izrekao.Kod nas se sve radi mimo legalnih institucija i vlasti .Ovo izrečeno u Saboru kao da se i nije izreklo a praksa je pokazala da je isti samo glasačka mašinerija koja izglasava zakone koje predlažu interesni lobiji u sprezi politike.Imamo sustav gdje sabor nije najviše tijelo,imamo sudstvo koje nije neovisno.Korupcije u nas cvate,državne firme se popunjavaju provjerenim kadrovima,vrši se segergacija nad umirovljenicima i radništvu.Vrši se segergacija kod cijepljenja i odabiru cijepiva i tko kaže da je socijalizam mrtav.

VL
RZ
Rocky.Zg
09:11 05.03.2021.

Ovaj govori gluposti, on niti ne razumije što tamo piše. Piše ovo : “sud nije osporio ni jednu činjeničnu tvrdnju koju je Povjerenstvo utvrdilo (sud se time nije ni bavio, op. a.).” i “ Sudkinja nije ulazila u bit slučaja”.. Znači, odluka povjerenstva je ispravna, sud se time nije niti bavio. Jedini problem je ispao što je ta odluka Povjerenstva objavljena na stranicama Povjerenstva tj na internetu, pa je sud tu odluku shvatio kao sankciju ( a Povjerenstvo nema ovlasti da izriče sankcije). Da odluka Povjerenstva nije objavljena javno na internetu, onda bi sve bilo OK. Totalno ludilo, sramota za tu sudkinju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.