Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
68 17°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Neo001:

    Zeko, ti karamrko, skoro, penava i slični ste potrošena roba koja rad samo za šugoslavce. A ti Gico, takvi kao ti su doprinjeli tome da zdravstveni sustav guta milijarde, jedino amerikči model nas može spasiti, onaj koji nije izdvajao i ... prikaži još! ne plaća osiguranje za svoje zdravlje ne može imati potpunu zdravstvenu skrb

  • batva11:

    Neznam po koji put se u Sboru vodi žučna rasprava koja na kraju završava kao da nitko ništa nije izrekao.Kod nas se sve radi mimo legalnih institucija i vlasti .Ovo izrečeno u Saboru kao da se i nije izreklo a ... prikaži još! praksa je pokazala da je isti samo glasačka mašinerija koja izglasava zakone koje predlažu interesni lobiji u sprezi politike.Imamo sustav gdje sabor nije najviše tijelo,imamo sudstvo koje nije neovisno.Korupcije u nas cvate,državne firme se popunjavaju provjerenim kadrovima,vrši se segergacija nad umirovljenicima i radništvu.Vrši se segergacija kod cijepljenja i odabiru cijepiva i tko kaže da je socijalizam mrtav.

  • Rocky.Zg:

    Ovaj govori gluposti, on niti ne razumije što tamo piše. Piše ovo : “sud nije osporio ni jednu činjeničnu tvrdnju koju je Povjerenstvo utvrdilo (sud se time nije ni bavio, op. a.).” i “ Sudkinja nije ulazila u bit slučaja”. ... prikaži još!. Znači, odluka povjerenstva je ispravna, sud se time nije niti bavio. Jedini problem je ispao što je ta odluka Povjerenstva objavljena na stranicama Povjerenstva tj na internetu, pa je sud tu odluku shvatio kao sankciju ( a Povjerenstvo nema ovlasti da izriče sankcije). Da odluka Povjerenstva nije objavljena javno na internetu, onda bi sve bilo OK. Totalno ludilo, sramota za tu sudkinju.

Još iz rubrike Vijesti

Zagreb: Predsjednik Zoran Milanović obišao oštećene objekte Medicinskog fakulteta
17
PREDSJEDNIK RH

Milanović nastavio rat s Plenkovićem: 'On je krkao bozu i kremšnite, a ja sam pio pivo i viski'

Obljetnica nestanka Madeleine McCann
nestala 2007. godine

Pojavili se novi dokazi u slučaju Madeleine McCann: 'Optimističan sam da ćemo riješiti slučaj'

Opatija: Novi centar za testiranje na COVID iza hotela Belvedere
Testirana 7501 osoba

U Hrvatskoj 1064 novih slučajeva. Preminule su 34 osobe