Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NIJE MU DOBRO'

Zdravko Pevec traži pomilovanje, supruga Višnja tvrdi: 'Njegovo zdravstveno stanje je koma'

Višnja i Zdravko Pevec
Foto: Damir Spehar/PIXSELL
1/4
12.02.2020.
u 23:02

- Rekli su da on ima ovdje uvjete da se liječi. Pa niti one lijekove koje je ponio nisu dopustili da troši - tvrdi Višnja Pevec.

Zdravko Pevec traži pomilovanje i puštanje iz zatvora zbog zdravstvenog stanja. Prema tvrdnjama njegove supruge Višnje, u zatvoru mu nije dobro i nema potrebne uvjete za liječenje.

- On ima temperaturu, ovdje se smrzava, sad sam mu odnijela veste da mu bude toplije, rekli su da on ima ovdje uvjete da se liječi. Pa niti one lijekove koje je ponio nisu dopustili da troši. Shvaćate, njegovo zdravstveno stanje je koma, pa ovo je za njega strašno. Ima nalaze, nekoliko puta je bio u bolnici, svaki puta kad je primio poštu, završio je na hitnoj, jer to je za njega strašan stres. Ima pankreatitis, kolontitis, ne znam što sve ne, operirao je kralježnicu - izjavila je Višnja Pevec, javlja Dnevnik.hr

U Uprave zatovra su poručili da svi zatvorenici u kaznionici imaju liječnike opće medicine koji odlučuju o njihovom liječenju i upućuju ih po potrebi u druge zdravstvene ustanove (javne bolnice, ambulante, zatvorska bolnica...).

Podsjetimo, supružnici Pevec proglašeni su krivima za otuđivanje četiri milijuna kuna od tvrtke Pevec, a Zdravko Pevec osuđen je i za utaju 27 milijuna kuna poreza.

Komentara 11

DU
Deleted user
06:12 13.02.2020.

Ali nema sinkopu i člansku HDZ-a...

LE
leurdovac
06:13 13.02.2020.

Zdravko ne voli biti u zatvoru.

IV
Ivanmatic591
23:18 12.02.2020.

Dok su krali milijarde nije im bilo hladno..ovdje je jedino sramota sto takav covjek dobije par mjeseci zatvora.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije