Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ministar financija

Zdravko Marić: Frustrira me što nemam mehanizama da neke kolege nagradim

zdravko marić
Foto: Screenshot/HRT
19.02.2016.
u 10:36

Marić je opisao kako je nedavno jedna službenica u njegovom ministarstvu samoinicijativno ostala cijelu noć u uredu radeći na dogovorenim zadacima

Ministar financija Zdravko Marić sinoć je u emisiji Otvoreno kazao kako ga smeta što ne može nagraditi kolege u ministarstvu koji su vrijedni i puno rade.

– Ono što dijelom frustrira i smeta mene kao ministra je što nemam mehanizama da neke kolege nagradim, a u isto vrijeme neke koji ne rade dovoljno dobro i aktivno ili koje treba motivirati na druge načine, da ih i penaliziram – rekao je Marić. Opisao je kako je nedavno jedna službenica u njegovom ministarstvu samoinicijativno ostala cijelu noć u uredu radeći na dogovorenim zadacima.

– Ja sam u tom trenutku preuzeo ulogu 'ministra obrane' i izdao zapovijed da isti čas ide doma – rekao je Marić.

 

"Ono što dijelom frustrira i smeta mene kao ministra je što nemam mehanizama da neke kolege nagradim, a u isto vrijeme...

Posted by HRT Otvoreno on Friday, February 19, 2016

Ministar je ponovio kako će se naći 300 milijuna kuna u proračunu za svako novorođeno dijete.

– Tristotinjak milijuna kuna je na ukupnoj godišnjoj razini ta najava, vi znate da taj zakon još nije napravljen niti je izglasan u Saboru... Tražit ćemo i naći ćemo novac u proračunu za to. Ja se iskreno nadam da hoćemo – rekao je Marić. 

>> Zdravko Marić: 'Tražimo i naći ćemo 1000 eura za svako novorođeno dijete'

Komentara 10

VA
vanilija
17:21 19.02.2016.

što bi ti nagrađivao ljubavnice iz naših džepova!? nagradi je iz svog džepa! kakvo nagrađivanje, da organiziraš posao kako treba i da ti svi rade, da ,da svi rade i nadređeni,a ne da jedan radi a nekolicina njih nadređenih da samo sjede, ne bi nitko trebao ostajat radit noću.

ME
medved12
11:30 19.02.2016.

I mene frustrira što radim i trudim se a moje kolege što doslovno dr... kur.. bolje prolaze i imaju veću plaću. Inače radim u Hž- u i odgovorno tvrdim da 60 posto ljudi u mojoj firmi su oni totalni neradnici i uhljebi i ništa im ne valja.

VA
vanilija
17:29 19.02.2016.

to nagrađivanje bi im baš bio dobar vjetar u leđa da na naš račun tako nagrađuju ljubavnice, uhljebe i neradnike i sve one koji bi im baš podilazili za njihove interese, a na štetu društvenog! Isto kao što je i kod ocjenjivanja, ocjenjuje se neobjektivno, neradnici nagrađuju,a savjestan radnik koji neće savinuti leđa za njihove interese na taj način se kažnjava!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije