Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ranjen u BiH

Zdravko Mamić izašao iz bolnice

Zdravko Mamić
Foto: Hina/Fena/Infografika VL
25.08.2017.
u 10:42

Po Mamića je pred bolnicu navodno došao sin Mario Mamić.

Dinamov savjetnik Zdravko Mamić pušten je u petak oko 9,15 sati s bolničkog liječenja u Kliničkoj bolnici Sveti Duh na kućnu njegu, doznaje se u bolnici. 

Završilo je intravenozno liječenje kojem je Mamić bio podvrgnut zbog teške tjelesne ozljede dobivene uslijed ranjavanja, dobio je terapiju za nastavak liječenja kod kuće, a kontrolu treba obaviti idućeg tjedna, kažu u bolnici.

Okolnosti nedavnog napada na Mamića, koji je nedaleko od Tomislavgrada ranjen u natkoljenicu iz vatrenog oružja, hrvatska policija pokušava razjasniti u suradnji s policijom Bosne i Hercegovine i drugim nadležnim službama.

Mamić je u utorak pogođen metkom u nogu u zaseoku Vidovićima, u mjestu Zidinama pokraj Tomislavgrada, gdje je stigao kako bi sudjelovao na misi zadušnici za pokojnog oca.

Nakon ukazane liječničke pomoći u Domu Zdravlja u Tomislavgradu prema vlastitoj je odluci otputovao u Zagreb, gdje je liječenje nastavio u KB-u Sveti Duh.

Zasad nije poznato je li Mamić dobio policijsku zaštitu.

Ravnateljstvo policije odgovorilo je Hini da su informacije o mjerama zaštite osobe koje policija provodi tajne, a u svakom pojedinom slučaju provode se sukladno zakonskim ovlastima i prosudbi o ugroženosti.

"U odnosu na konkretan slučaj, hrvatska policija u suradnji s policijom Bosne i Hercegovine i drugim nadležnim službama u Hrvatskoj poduzima mjere radi razjašnjavanja svih relevantnih okolnosti predmetnog kaznenog djela", navodi Ravnateljstvo policije.

Komentara 10

Avatar pupsamunju
pupsamunju
11:49 25.08.2017.

Izasao iz bolnice i prebacili ga u ludnicu ???..https://www.facebook.com/SMarekovich/photos/a.116627945034942.12245.116623358368734/1648642985166756/?type=3&theater

GU
Gustirna
13:15 25.08.2017.

Navodno ga je u bolnici posjetio najveci utajivac poreza u europi drug pavic...sticenik jugokomunistickog kriminalnog dorhai uskoka te cetnika iz sdp-a..

Avatar Izvorni Pravi Hrvat
Izvorni Pravi Hrvat
13:28 25.08.2017.

Hvala Bogu da je naš pravi hrvat ekszta klase, naš idol, gazda, duša i srce modre svetinje i hrvatski čovjek največih razmjera, djela i jela ponovo doma kao svoj na svome.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije