Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izlazi iz hotela

Snimljen Zdravko Mamić! Nije pobjegao iz BiH, i dalje se nalazi u Međugorju

Zdravko Mamić u Međugorju
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/11
16.11.2018.
u 11:36

Priča o bijegu postala je aktualna nakon sto je postalo izvjesno da bi BiH mogla izručiti Mamića Hrvatskoj

Iako su se pojavile informacije da je Zdravko Mamić napustio teritorij Bosne i Hercegovine te otišao u Ujedinjene Arapske Emirate kako bi izbjegao moguće izručenje Hrvatskoj, ispostavilo se da je riječ o neistini.

Naime, Zdravko Mamić i dalje se nalazi u Međugorju gdje boravi od 5. lipnja ove godine kako bi izbjegao izdržavanje zatvorske kazne. Pixsellov fotoreporter snimio je Mamića kako izlazi iz hotela s četiri zvjezdica pokraj kojeg je parkiran Mercedes zagrebačkih registracija.

Zdravko Mamić u Međugorju
1/11

Priča je postala aktualna nakon najnovije odluke Vrhovnog suda koji je prihvatio žalbu USKOK-a te je ukinuo odluku Županijskog suda u Osijeku koji je Mamiću odbio odrediti istražni zatvor u drugom postupku koji se protiv njega vodi.

U tom postupku Mamić se tereti da je s još nekoliko osoba Dinamo oštetio za najmanje 144 milijuna kuna, a ta optužnica još nije pravomoćna.

Pogledajte i video Mamića kako prati utakmicu finala SP-a između Hrvatske i Francuske:

Ključne riječi

Komentara 14

HR
Hrvatska
12:16 16.11.2018.

Zdravkoo legendoo!

Avatar Toni Broo
Toni Broo
13:47 16.11.2018.

Nevjerojatno koliko niskih strasti, spinovima i manipulacijama kada je Mamić u pitanju, ali bitno da se vrišteće naslovnice prodaju i da se hrani jugo-depresivne ljevičare koji pate uoči svake utakmice Hrvatske repke, a pogodovo kad Hrvatska pobjeđuje. Medijima nije lakoo kao i njihovim jugo-trolovima kad se glasno voli Hrvatsku i nogometnu reprezentaciju koja nam podiže nacionalnu svijest i čini nas ponosnima što združenoj jugo-medijskoj i ljevičarsko-komentatorskoj zajednici zadaje teške udarce i svim silama moraju umjetno stvarati te forsirti afere i apatiju u društvu te prodavati konstrukcije o pojedincima i skupinama koje mrze jer je mržnja njihova hrana pogotovo u danima kada se Hrvati homogeniziraju oko reprezentacije koja nas čini sretnima i ponosnima.

AM
ante_maja
22:10 16.11.2018.

dabogda završio u ćorki,doživotno!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije