Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tijelo nije nađeno

ŽDO podigao optužnicu protiv bračnog para zbog ubojstva

Zorica Fadljević nestala je u studenom prošle godine
Foto: Facebook
1/5
28.04.2020.
u 14:07

Optuženike se tereti da su se, u nakani da usmrte oštećenicu, uputili vozilom na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđeni način oduzeli život nesretnoj Zorici

Županijsko državno odvjetništvo u Slavonskom Brodu podiglo je optužnicu protiv hrvatske državljanke (61) i hrvatskog državljanina (63) zbog počinjenja kaznenog djela ubojstva.

Riječ je o bračnom paru iz okolice Slavonskog Broda kojeg se tereti da su 18. studenog prošle godine, zajedno i po dogovoru, došli u Slavonski Brod na ranije dogovoreni sastanak s oštećenom Zoricom Fadljević, koja je tada imala 47 godina. Prethodno se prvookrivljenica sastala s oštećenicom ispred kioska kod glavnog ulaza bolnice te su zajedno krenule prema jednoj od ulica, dok se drugookrivljenik istovremeno kretao stazom na suprotnoj strani te ulice i u istom smjeru te do mjesta na parkiralištu u toj ulici na kojem je bilo osobno vozilo u vlasništvu drugookrivljenika.

Optuženike se tereti da su se, u nakani da usmrte oštećenicu, uputili vozilom na točno neutvrđeno mjesto na kojem su na neutvrđeni način oduzeli život nesretnoj Zorici i potom se, na nepoznat način, riješili njezina tijela.

U optužnici je predloženo produljenje istražnog zatvora protiv oboje okrivljenika do pravomoćnosti presude.

Komentara 1

DU
Deleted user
18:56 28.04.2020.

Neutvrđeno mjesto neutvrđeni način i nema leša.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije