Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pravi uzrok bolova je...

Zbog zvukova u uhu mislila da su je opsjeli zli duhovi, a onda su je liječnici šokirali

Žena
Foto: Shutterstock
30.09.2015.
u 08:49

S obzirom na to da je sve to potrajalo, Li je već pomislila kako su je obuzeli zli duhovi jer je na planinarskom izletu jela divlje bobice koje su rasle preko jedne grobnice

Kineskinja Li Meng trpjela je bolove u uhu, a tijekom noći znala bi čuti i neobične zvukove. S obzirom na to da je sve to potrajalo, Li je već pomislila kako su je obuzeli zli duhovi jer je na planinarskom izletu jela divlje bobice koje su rasle preko jedne grobnice.

Njezin praznovjerni dečko upozorio ju je da ne jede te bobice, no ona je bila previše žedna pa je ignorirala njegov savjet. – Čak sam otišla s njim u hram pomoliti se, no nije pomoglo – ispričala je Li koja je naposljetku potražila liječničku pomoć.

Kada je došla u bolnicu, uslijedio je šok. Liječnici su joj otkrili da joj je u uhu živio pauk koji si je ispleo mrežu. Da stvar bude još gora, kako je ispričao dr. Chen Zhaoyou, prvi pokušaji izvlačenja pauka rezultirali su njegovim agresivnijim ponašanjem, što je djevojci uzrokovalo još boli.

No, na kraju su ga uspjeli izvaditi pomoću sirupa. Iako pauk u uhu zvuči užasno, dr. Zhaoyou kaže da takvi slučajevi nisu toliko neuobičajeni te da ih imaju 23 na dan, piše Mirror. Dao je primjer kako su iz ušiju znali pacijentima vaditi manje žohare, mrave, moljce, stonoge pa čak i muhe.

>> Otišao k liječniku jer ga je boljelo uho, šokirao se kad su otkrili zbog čega

>> Govorili joj da je anoreksična pa nakon 20 godina otkrili istinu: 'Imam još nekoliko mjeseci'

Ključne riječi

Komentara 2

CI
cinkvici
10:31 30.09.2015.

je, ima i kod nas sličnih slučajeva, zanima me kada če iz karačmarkove guzice izvuči druga sindikalca ribiča...

DU
Deleted user
08:41 05.10.2015.

a, ono, peri uši svako jutro i zube, umij se, to se ne radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije