Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revoltiran
Povratak na članak

Zbog zabrane rada zaprijetio smrću članovima Nacionalnog stožera

Revoltiran odlukom o zabrani rada ugostiteljskih objekata, e-mailom je uputio prijetnje smrću članovima Nacionalnog stožera civilne zaštite.

Komentari 1

SO
Sotona
12:22 23.03.2020.

Zbog zabrane rada zaprijetio smrću članovima Nacionalnog stožera. Jedan svijetli primjer kako ima jako bolesnih ljudi ima kroz Koronu . U zatvoru mu dati posao da kopa kanale negdje kad je vrijedan željan posla neka radi za svoj ručak ik i doručak u zatvoru .... Evo kako je Korona opasna da od nezdravog u pamet ugostitelja stvara potencijalnog ubojicu i sada eto gdje je; U karanteni je ugošćen /zatvorskim specijalitetima/ na jedno vrijeme da se sabere a ne da putem e-majla se*e.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.