Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lista Barbare Walters
Povratak na članak

Zbog vjenčanja s Clooneyjem Amal proglašena najfascinantnijom osobom 2014. godine

Ugledna odvjetnica trenutačno nosi titulu koju su prije nje imali Nelson Mandela, Majka Tereza, Barack Obama i Steve Jobs

Komentari 6

SA
Sauron
13:51 15.12.2014.

Ovo je nešto najgluplje što sam ikad čuo... baš me zanima na koga ona ima utjecaj......Isuse kud ovaj svijet ide.....

VL
MA
maxxxx
14:14 15.12.2014.

Jel ona najfascinantnija ili najutjecajnija osoba? A najutjecajnija (najfascinantnija) je na svijetu zato jer se udala na najpoželjnijeg neženju koji uopće nije neženja nego rastavljen i nije niti blizu vrha liste najutjecajnijih. Ovo je fascinantno glupo.

VL
Avatar bokolo
bokolo
20:47 15.12.2014.

Sta Barbara Walters najavi obicno to ima nekih politickio koreknih znacenja......kako se to kaze BullShit

VL
DU
Deleted user
13:45 15.12.2014.

Clooney, vidis i sam da ti ta Anal bas i nije trebala... No, kasno je za sve... Moga so imato sve to i bez komplikacija... Ccc... Vi muski nikada bista ne naucite...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.