Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Paralelno opsluživanje'

Zbog udara groma u zrakoplov došlo do kašnjenja u zagrebačkoj zračnoj luci

zrakoplov
Marko Prpic/PIXSELL
05.07.2017.
u 21:36

Žele naglasiti da zbog povećanja prometa čine dodatne napore kako bismo putnicima pružili što bolju uslugu

Međunarodna zračna luka Zagreb objasnila je zašto je danas došlo do kašnjenja zrakoplova Croatia Airlinesa na letu OU 662 za Dubrovnik.

Navode kako je u ovom slučaju razlog 'paralelno opsluživanje zrakoplova drugog prijevoznika i njegovo kašnjenje u dolasku u Zagreb radi udara groma'.

- Ujedno želimo naglasiti da zbog velikog povećanja prometa intenzivnom suradnjom s Croatia Airlinesom, našim najvećim poslovnim partnerom, činimo dodatne napore kako bismo putnicima pružili što bolju uslugu - poručuju iz Međunarodne zračne luke Zagreb.

Komentara 5

Avatar Django
Django
01:06 06.07.2017.

Zar u zračnoj luci ne postoji pričuvna ekipa. Što da se desi nešto neočekivano, neka katastrofa? Koji su to lajbeki dobili koncesiju?

DE
deda1234
22:31 05.07.2017.

nov aerodrom se trudi osigurat sto boolju uslugu! morali bi bit savrseni!!!

JI
jimpx131
22:49 05.07.2017.

Groma? Grom ne udara, grom je zvuk. Udar može biti eventualno munje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije