Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 100
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U OSIJEKU

Zbog ubojstva majke: Osumnjičeniku za brutalan zločin određen istražni zatvor

Osijek: Dojava o podmetnutoj bombi u zgradi Županijskog suda u Osijeku
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL
17.08.2020.
u 17:47

Okrivljenik je uhićen, a rješenjem suca istrage određen mu je istražni zatvor, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Osječko Županijsko državno odvjetništvo pokrenulo je istragu protiv 61-godišnjeg osumnjičenika, kojeg se tereti za ubojstvo 85-godišnje majke, a sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio mu je jednomjesečni istražni zatvor, izvijestilo je tužiteljstvo u ponedjeljak.

Sumnja se  da je okrivljenik 13. kolovoza, u obiteljskoj kući u Normancima, kod Našica, u nakani da usmrti svoju 85-godišnju majku, koju je i ranije zlostavljao, nepoznatim predmetom i rukama žrtvu udario više puta po glavi i tijelu, nanijevši joj teške ozljede zbog kojih je preminula.

Okrivljenik je uhićen, a rješenjem suca istrage određen mu je istražni zatvor, zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke i opasnosti od ponavljanja djela.

Tužiteljstvo 61-godišnjeg okrivljenika tereti za kazneno djelo teškog ubojstva.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije