Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 143
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crvena linija
Povratak na članak

Zbog ubijenog novinara Zapad mora raskinuti pakt s vragom

Saudijska Arabija prijeti svima koji mladog princa optužuju za zločin, Merkel uvodi sankcije, Trump i Macron čekaju

Komentari 14

RO
ronyday
12:12 22.11.2018.

Srbi su u Hrvatskoj ubili više od 50 novinara, Rusi su ih poubijali na stotine i sada je tolika hajka oko jednog novinara. Novinari nisu lički međedi da udu zaštićeni već su to politikanti koji se pod krinkom novinarstva bave politikom.

VL
Avatar Proleter
Proleter
22:29 21.11.2018.

Čini se da su saudi najveći uvoznik oružja na svijetu. No, to mora da je neki reket u igri čim s tim silnim oružjem i novcem ne mogu pobijediti u Jemenu?

VL
KE
kelab
06:22 22.11.2018.

U neka davna vremena pocelo je neko zlo s tih prostora. Svaka sila za vremena.

VL
DU
Deleted user
23:05 21.11.2018.

oruzije nije za jemen, nece njemu usa I izrael nista jer nemaju nikog drugog da napadne iran ali ako neuspije proci ce kao I sadam

VL
Avatar varaždinec22
varaždinec22
21:40 22.11.2018.

ma kako mozete pisati takve stvari da se raskine sa vragom a ima krunicu na glavi ne jednu nego dvije

VL
Avatar Foton
Foton
13:57 22.11.2018.

Nafta, ubojice, teroristi i ISIL, uspjesni export produkti Saudijske Arabije

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:00 22.11.2018.

bilo kakve posljedice za saudijske kraljeve i prinčeve dižu cijenu nafte u zrak, a dolar gubi kao sredstvo plaćanja nafte. što znači 100 mil barela dnevno puta 60 dolara je 6 mlrd dolara novca koji se okrene samo na trgovini naftom, a gdje je još i plin.... znači, 10-ak mlrd dolara dnevno procirkulira u naftnom i plinskom biznisu, a svi trguju u dolarima. sve dok je tako amer može štampati dolare jer ih svijet treba. bez tog interesa za dolarom, ameriku čekaju turobna vremena. do sad su mogli bez brige svake godine se zadužiti za 600-800 mlrd dolara (proračun pentagona za 'obranu'). ali bez petrodolara ni desetinu toga. em im banke ostaju bez keša (manite se virtualnih vrijednosti kompanija na burzama, sve se na kraju mora unovčiti), em promet neće ići kroz njihove banke niti ostali financijski sustav. sa saudijcima su postali sila, sa njima će i sići sa postolja velesile. kina je jasno saudijcima dala do znanja da će naftu kupovati samo u juanima. u dolarima ne. i saudijci se već okreću, nije ni ovaj slučaj američke prijetnje saudijcima bez debele pozadine. jedan novinar nije bitan, ameri su ih u iraku pobili na desetke...

VL
MX
Mister X
09:56 22.11.2018.

Danas niko i neće nikada odgovarat ! . Danas je sloboda demokracija samo citiraj kopiraj i piši isto ono što piše Amerika Engleska Njemačka Francuska i 10000000% nema tko da se buni jer je to naš stav naše EU, našU, naš NATO sveza to što oni mogu smiju možemo i mi i kome tebi da se odgovara i za što ???? Jasno ?

VL
MX
Mister X
09:49 22.11.2018.

Merkel je odgojena od Honekena u komunizmu za nju ne vrijede eu i svjetski zakoni koje ne želi da poštuje . Nego srlja kao i sa izbjeglicama . Nitko nije kriv dok mu se krivica ne dokaže pred jednim neovisnimim sudom. Tako i za Kralja !!! Ili misli to je obićaj i na zapadu da poglavice daju ubijati pa je sigurno i da je oln nalogodvaoc !!!Tako da nebi netko pomislio ako Hrvtska osudi premijera Dr. Sanadera na pimjer da je zaista i kriv a utjecaj politike da se ignorira.. Dr. Sanadr je Otjeran prognan iz parlamenta 5 godina prije prve presude svi su odmah zanli cijeli vrh da je 100% kriv . Isto kao i hajka i na kraju Hrvtska izdaja Generala gotovine ... Lociratio identificirati uhapsiti i deportiratai pa neka im tamo on skoro 8 godina dokazuje nevinost ! Tko zna da nije i CIA olrganizator klanja ? da shebe Trampa zbpg njegpove politike . Konačano zanju pre dobro da je 11 Septembar preko 2/3 terorista došli obućavani direktno iz Saudiske >Arabije.. ( nula ) nitko iz Iraka ili Irana i Sirije ali nikome to nije važno vrijedi smo ono što kaže Izrael ... To je zakon za Amere ...

VL
Avatar Ibrahim-Vitez-Pjanic
Ibrahim-Vitez-Pjanic
04:49 22.11.2018.

Gazda NATO pakta. Vi morare igrati kako on svira.U BiH samo je gazda u Gornjoj Maoci.Necemo mi na rusku granicu.A vi cete opet krvahuh gaca natrag , kao nekoc sa Staljingrada.

VL
Avatar essek22
essek22
08:24 22.11.2018.

Proleter, za rat je u prvom redu potrebna volja, ili vojničkim riječnikom moral. Arapski vojnici protiv Jemena ga nemaju, znači, kad treba bombardirati iz aviona s velike visine ili dalekometnim topništvom može. Ako treba poslati kopnenu vojsku u akciju odjednom 50 % tenkista prijavi visoku temperaturu, džabe im abramsi.. Isti slučaj s Ukrajincima, krenu u akciju koja propadne, nakon toga analiza pokaže da su zapovjednici prijavili čak 26 % dezertera...otprilike jedan poginuli je bio dovoljan da cijela satnija obustavi akciju (ovo je iz prve ruke od našeg "turista"). Ja za 2 godine rata (91 i Bosna 92) nisam nigdje čuo da je netko dezertirao iz ZNG-a.. Da smo mi tako ratovali nikad nebi oslobodili državu...HV je u Oluji na ulazu u Petrinju imao preko 20 poginulih ali ostalih 3000 je prošlo i grad je oslobođen...Da nismo onda to napravili država bi nam danas izgledala otprilike kao Bosna...

VL
Avatar utunelu
utunelu
07:35 22.11.2018.

ne znam slucaj kad je novinari odgovaro za napisano

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.