Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Helikopterom HRZ-a

Zbog trovanja gljivama troje ljudi s Visa prevezeno u splitski KBC

helikopter
AFP
23.10.2010.
u 12:12

Poziv je Županijskom centru 112 u petak, nešto iza 21sat uputio liječnik s Hitne pomoći Vis. Dvoje slovenskih državljana i jedan hrvatski imali su tegoba nakon što su konzumirali gljive

VIS - Zbog trovanja gljivama u petak u 22.30 minuta helkopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s Visa u Kliničku bolnicu Split su prebačene tri osobe - muškarac i žena slovenski državljani i jedan hrvatski državljanin.
Poziv u Centar 112 upućen je iz Hitne pomoći Vis oko 21 sat.
Riječ je o mlađim ljudima, koji su nakon liječničke intervencije stabilno. Nisu u životnoj opasnosti. Nije poznato kakve su gljive konzumirali.
u petak tijekom jutra, nešto iza 9 sati, Županijski centar 112 Split primio je još jedan zahtjev za hitan medicinski prijevoz pacijenta s otoka Visa za KBC Split, a 20-ak minuta kasnije i s Hvara. Prijevoz oba pacijenta realiziran je istim letom, helikopterom HRZ-a u vremenu od 09.20 do 10 sati. (sv)

Zbog trovanja gljivama u petak u 22.30 minuta helkopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s Visa u Kliničku bolnicu Split su prebačene tri osobe - muškarac i žena slovenski državljani i jedan hrvatski državljanin.Poziv u Centar 112 upućen je iz Hitne pomoći Vis oko 21 sat. Riječ je o mlađim ljudima, koji su nakon liječničke intervencije stabilno. Nisu u životnoj opasnosti. Nije poznato kakve su gljive konzumirali.

U petak tijekom jutra, nešto iza 9 sati, Županijski centar 112 Split primio je još jedan zahtjev za hitan medicinski prijevoz pacijenta s otoka Visa za KBC Split, a 20-ak minuta kasnije i s Hvara. Prijevoz oba pacijenta realiziran je istim letom, helikopterom HRZ-a u vremenu od 09.20 do 10 sati. 

Komentara 3

DU
Deleted user
15:20 23.10.2010.

Ovi slovenci samo rade pizdarije po hrvatskoj! Nego, znate koje su zadnje rijeci pravog uzivaoca u gljivama? \"Uh, ovu vrstu ne poznam!\"

GR
gromCH
18:46 23.10.2010.

helkopterom Hrvatskog ratnog zrakoplovstva..................................................ZA SPASAVANJE KORISTIMO VOJNE HELKOPTERE,TREBA DA IMAMO LAKSE I PUNO JEFTINIJE KOJI SU BAS NAMJENJENI ZA TAKVE STVARI.............

DE
demokršćanin
17:53 24.10.2010.

SLOVENCI I GLJIVE! Kada se pojave gljive,skupine Slovenaca nagrnu u šume na otoku Krku i poberu sve što se može pobrati.Mislio sam da je to samo na Krku,ali evo \"europljana\" i na drugim otocima.Što bi se dogodilo da se Hrvatii u skupinama pojave u slovenskim šumama sa istom nakanom.Mislim da bi to izazvalo međudržavni spor,pa ih čak i zagrljaji i poljupci premijera dviju susjednih država ne bi spasilo.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije