Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Divljak na ulicama

Zbog torbice ju je srušio na pod i izudarao po glavi

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
24.07.2014.
u 22:35

Ženu je teško ozlijedio i ostavio da leži na cesti, nakon čega je s torbicom u kojoj je bilo oko tisuću kuna pobjegao u nepoznato.

Nepoznati razbojnik prišao je s leđa 59-godišnjoj A. B. u srijedu oko 23 sata i nasred Ulice grada Gualda Tadina na zagrebačkom Sv. Duhu joj pokušao strgnuti torbicu s ruke, a kada mu to nije uspjelo, srušio ju je na pod i počeo je udarati po glavi.

Ženu je teško ozlijedio i ostavio da leži na cesti, nakon čega je s torbicom u kojoj je bilo oko tisuću kuna pobjegao u nepoznato.

>>Pljačkali dućan sa skupim Rolexima, prodavačica ugrizla razbojnika

>>Ispovijest taksista: Mislio sam da su mi to zadnje minute u životu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije