Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAZBOJNIK

Zbog teških krađa u Makarskoj priveden državljanin Srbije

Razbojnik
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
24.04.2018.
u 11:43

Splitsko-dalmatinska policija priopćila je u utorak kako 35-godišnjeg Srbina sumnjiči da je provalio u stan iz kojeg je otuđio nakit i druge predmete, a potom i u dvije kuće pri čemu je iz jedne ukrao tri mobitela, novac, naočale i parfem, a iz druge kuće nije uzeo ništa

Makarska policija privela je 35-godišnjeg srbijanskog državljanina zbog sumnje da je od 15. do 22. travnja na području Makarske počinio više provala te krađu.

Splitsko-dalmatinska policija priopćila je u utorak kako 35-godišnjeg Srbina sumnjiči da je provalio u stan iz kojeg je otuđio nakit i druge predmete, a potom i u dvije kuće pri čemu je iz jedne ukrao tri mobitela, novac, naočale i parfem, a iz druge kuće nije uzeo ništa.

Tereti ga se i za provalu u ugostiteljski objekt iz kojeg je ukrao novac, prijenosno računalo i naočale, za provalu u trgovinu iz koje odnio mobitel, kao i da je krao obuću iz praonice u sklopu zgrade.

Policija je tijekom kriminalističkog istraživanja pronašla ukradene predmete, koje će vratiti vlasnicima.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu zbog pet teških krađa, od kojih je jedna u pokušaju, te jednu krađu doveden pritvorskom nadzorniku.

Ključne riječi

Komentara 11

PR
prajdali100
12:56 24.04.2018.

Došo njihov turist na provod u Hrvatsku.Sreća nije stigao još nešto zapaliti.

Avatar rubinet
rubinet
14:29 24.04.2018.

u samicu s njim..24 sata dnevno slušati prigodnu glazbu .....pustiti da vani kad nauči naizust Vila Velebita,Vezak vezla Hrvatica mlada, Ustani Bane,Još Hrvatska ni propala,Prosto zrakom ptica leti, Oj Hrvati oj junaci....za rastanak dragovoljno neka tetovira velik hrvatski grb na prsima

BL
bluesbob
15:29 24.04.2018.

U pržun i puštati mu Tomsona...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije