Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BLAMAŽA

Kakva greška Britanaca: Pomiješali čestitku Bidenu s onom za Trumpa!

Coronavirus - Tue Nov 10, 2020
Dominic Lipinski/Press Association/PIXSELL
10.11.2020.
u 16:17

"Kao što biste očekivali, dva priopćenja su pripremana unaprijed za ishod ovih tijesnih izbora. Zbog tehničke greške dijelovi druge poruke uključeni su u pozadinu grafike", rekao je vladin glasnogovornik

"Tehnička greška" dovela je do toga da su dijelovi čestitke američkom predsjedniku Donaldu Trumpu ostali vidljivi na službenom tvitu kojeg je britanski premijer Boris Johnson uputio Joeu Bidenu, rekao je glasnogovornik britanske vlade u utorak.

Rekao je da je vlada pripremila dvije različite poruke jer je utrka bila tako tijesna, no da su se zbog tehničke greške dijelovi druge poruke izmiješali u pozadini čestitke Bidenu.

Ranije u utorak, internetska stranica Guido Fawkes objavila je fotografiju tvita nakon što je prilagodila kontrast i svjetlina slike. Prikazano je ime Donalda Trumpa, riječi "drugi mandat" i "u budućnosti" u pozadini tvita koji je kao čestitka upućen Bidenu.

"Kao što biste očekivali, dva priopćenja su pripremana unaprijed za ishod ovih tijesnih izbora. Zbog tehničke greške dijelovi druge poruke uključeni su u pozadinu grafike", rekao je vladin glasnogovornik. 

 

>> VIDEO Životna priča Joe Bidena

Komentara 3

LE
LeonardoGoldman
00:22 11.11.2020.

Naravno da nije greška. To samo naivci mogu zaključiti.

XA
xaron
21:59 10.11.2020.

Tipično za britance. Tamo je totalni kaos.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:50 10.11.2020.

Pa i Johnson malo "vuče" na Trumpa. I on je negirao Coronu, sve dok nije dośao na "aparate"!!!!?!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije