Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
droga

Zbog sumnje u šverc kokaina Hrvat uhićen u Panami

'droga kokain'
'Photoshop'
09.06.2012.
u 20:59

Hrvat uhićen u Panami je Goran Mustapić iz Dugopolja, koji se jučer, javio obitelji koja vjeruje da mu je droga podmetnuta.

Hrvatski je pomorac uhićen u Panami početkom tjedna zbog sumnje da je s još dvije osobe pokušao organizirati šverc droge, prenose panamski mediji. S njim su uhićeni jedan Crnogorac te jedan Kolumbijac, a prilikom uhićenja kod njih je pronađena kutija sa 87 tableta punjenih tekućim kokainom.

Hrvat i Crnogorac bili su dio posade broda, kazao je zapovjednik policije u San Franciscu, Rafael Alvarez, a do uhićenja je došlo nakon što su se lokalni stanovnici žalili kako se trojac ponaša sumnjivo.

Hrvat uhićen u Panami je, kako prenosi Slobodna Dalmacija, Goran Mustapić iz Dugopolja, koji se jučer javio obitelji koja vjeruje da mu je droga podmetnuta.

- Pa valjda bi imao više novca da je neki diler, a evo nema novca ni za odvjetnika. On je išao samo pošteno zaraditi svoj kruh - kažu prijatelji i majka uhićenog pomorca.

Komentara 1

VV
vaser vaga
16:03 10.06.2012.

koji se jučer javio obitelji koja vjeruje da mu je droga podmetnuta. ----------------------------- A nego? Pa naravno da mu je droga - podmetnuta Nema sumnje!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije