Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Susjedstvo

Zbog snijega i niskih temperatura u Crnoj Gori izvanredno stanje

snijeg
Marko Prpic/PIXSELL
11.02.2012.
u 22:58

U Crnoj Gori posebno je teška situacija na sjeveru zemlje gdje su putevi zatvoreni i zameteni

Radi obilnog snijega i niskih temperatura Vlada Crne Gore donijela je danas, kako prenosi dnevni list Pobjeda, odluku da na području cijele zemlje proglaci izvanredno stanje.

S obzirom da se crnogorska Skupština ne može sastati odluku, u skladu sa zakonima zemlje, donio je Savjet za obranu i nacionanu sigurnost. U skladu sa donesenom odlukom lokalnim vlastima i drugim državnim organima biti će izdan niz naredbi u vezi s njihovim obvezama dok će građanima biti upućen još jedan apel da čiste snijeg ispred svojih kuća.

Koordinacijski tim Vlade Crne Gore, na čijem je čelu predsjednik Vlade, donijeli su odluku i o nabavci motornih saonica. U Crnoj Gori posebno je teška situacija na sjeveru zemlje gdje su putevi zatvoreni i zameteni. Između ostaloga proglašena je i radna obveza za zaposlene u javnim gradskim poduzećima. Ista se odnosi na muškarce.

O težini situacije u Crnoj Gori govori i činjenica da je u protekloj noći palo novih pola metra snijega

Komentara 27

Avatar GERO2
GERO2
23:10 11.02.2012.

Jos jedan razlog da se ne micu iz stolica.

OL
olovka
23:12 11.02.2012.

tacno , jos jedan razlog da ne dizu guzicu sa stolice , imaju Mila , sina mu , brata i zenu ,a znamo da je 70 % vrijednosti crne gore u njihovim rukama , pa zasto se brinuti o nima ,samo cetvero.

OB
-obrisani-
10:19 12.02.2012.

tetec daj si poglej minuse kaj si dobil mnogo smo jaki ....mi srbeki :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije