Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dok jednom ne smrkne...

Zbog 'slučaja kondom' u Vladi traže novog zaposlenika

Banski dvori
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
19.01.2015.
u 15:26

Suradnik je sa službenog e-maila Vlade slao poruke s prezervativima

Nakon što je krajem prosinca sa službene e-mail adrese Vlade slao poruke u kojima nudi prodaju proizvoda od lateksa poznatog svjetskog proizvođača, među ostalim i prezervative, suradniku Vladina odjela za online komunikaciju nije produžen ugovor koji je tada upravo istjecao. Razlog zbog kojeg mu ugovor nije produžen, kako doznajemo, nije bilo samo nuđenje prezervativa sa službenog e-maila već i to što je nadređenima lagao o cijelom slučaju – branio se da mu je netko hakirao e-mail, sve dok istina nije isplivala na površinu.

Ovih dana još se jednom dokazala stara mudrost da dok jednom ne smrkne, drugom ne svane. Naime, još dva dana otvoren je natječaj za stručno osposobljavanje u Odjelu za online komunikaciju Vlade. Tako će '"slučaj kondom” nekom nezaposlenom donijeti toliko željeni posao - pa barem i “volontiranje” za 2.400 kuna mjesečno.

Iz Vlade su poručili kako natječaj otvoren za mjesto suradnika u online odjelu ne treba dovoditi u vezu s neproduživanjem ugovora sa suradnikom koji je sa službenog e-maila prodavao prezervative. – Natječaj za to radno mjesto otvorili smo još 28. studenoga no, kako nitko od prijavljenih nije zadovoljio potrebne kriterije, odlučili smo ga ponoviti 13. siječnja – poručili su iz Vlade.

>> Adresiran na Vatikan: Njemački carinici presreli paket u kojem su bili kondomi s kokainom

Komentara 11

Avatar NikadRobom
NikadRobom
15:55 19.01.2015.

Sad ce nas bez kondoma.

Avatar TAJSAM
TAJSAM
16:20 19.01.2015.

Takvo što me uopće ne čudi. Ova Vlada i ne radi posao koji bi trebala raditi već se samo zabavlja glupostima a Hrvatska tone li tone, sve dok ih sve ne istovari i dobije novog kormilara jel čemo sa ovim pametnim vladarima doslovno potonuti. Pozdrav dobrim ljudima

DU
Deleted user
15:17 19.01.2015.

Hmmmm... jel to jedan od onih koji su zabunom (?) na vladinoj stranici ostavili legendarni i ismijan natpis " ne da mi se" ??

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije