Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zauzeta odvjetnica

Zbog Sanadera ponovno odgođeno suđenje Dragi Tadiću

drago tadić, jadranka sloković (1)
Foto: Davor Višnjić/PIXSELL
1/3
19.04.2012.
u 11:39

Tadić je optužen za pokušaj podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda kako bi se promijenila osuđujuća presuda Branimiru Glavašu za ratni zločin

Osječkom poduzetniku Dragi Tadiću ponovno je odgođen početak suđenja na Županijskom sudu u Zagrebu. Suđenje je odgođeno jer je njegova braniteljica Jadranka Sloković imala obveza na suđenju Ivi Sanaderu. Sudac Zdravko Majerović, javlja HRT, raspravu je zakazao za 21., 22. i 28. svibnja

Tadić je optužen za pokušaj podmićivanja neimenovanih sudaca Vrhovnog suda kako bi se promijenila osuđujuća presuda Branimiru Glavašu za ratni zločin.

Komentara 2

OB
-obrisani-
11:46 19.04.2012.

Drago za razliku od tebe koji si pokušao novcima riješiti manju kaznu mnoštvo je slučajeva gdje volja politike to od radi bez jedne lipe. Naivno je bilo očekivati smanjenje ili ukidanje presude kad Kadija i sudi i tuži.

MI
mica1111
15:32 19.04.2012.

...ma nemoj,tebi je podmićivanje sudaca Vrhovnog suda mačji kašalj,a ratni zločin boza vodica...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije