Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 113
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Jeste li ih vidjeli?

Zbog razbojništva u Zagrebu traže se tri muškarca

Metal
Foto: PR FOTO
1/17
12.11.2013.
u 10:13

Zbog sumnje da je uz prijetnju vatrenim oružjem počinio dva razbojništva u poslovnicama banke, u studenom prošle godine na Aveniji Dubrava i u veljači ove godine u Sesvetama, u Zagrebačkoj ulici, traži se muškarac s fotografija.

Zbog sumnje da je uz prijetnju vatrenim oružjem počinio dva razbojništva u poslovnicama banke, u studenom prošle godine na Aveniji Dubrava i u veljači ove godine u Sesvetama, u Zagrebačkoj ulici, traži se muškarac s fotografija (starosti oko 35 – 40 godina, visine 170 – 175 cm, mršavije do srednje tjelesne građe, upalih obraza, smeđih očiju, kraće riđe brade).

Također, traži se i nepoznata muška osoba starosti oko 50 – 55 godina, visine oko 175 cm, mršave tjelesne građe, koja je uz prijetnju vatrenim oružjem u vrijeme počinjenja kaznenog djela razbojništva na benzinskoj postaji u rujnu ove godine u Škorpikovoj ulici bila odjevena u plavu jaknu s bijelim logom na lijevoj strani u predjelu prsa i plave traperice, plavu vunenu kapu i sunčane naočale.
Fotografije počinitelja s nadzornih kamera nalaze se u privitku pod nazivom 'Benzinska postaja'.

Isto tako zbog sumnje da je muškarac s fotografija u prosincu prošle godine u Ulici Alberta Fortica te svibnju prošle i u veljači ove godine u Ulici Ivane Brlić Mažuranić, uz prijetnju vatrenim oružjem počinio razbojništva nad zaposlenicama u poslovnicama za otkup plemenitih metala tražimo muškarca starosti između 35 – 45 godina, visine oko 190 cm, jače tjelesne građe, okruglog lica, tamnije puti, kraće smeđe kose, u trenutku počinjenja kaznenog djela bio odjeven u jaknu maslinaste ili tamnije bež boje s kapuljačom i debljom tamnom crtom duž rukava, tamniju trenirku ili hlače i obuven u crne tenisice marke 'Adidas'. Fotografije počinitelja s nadzornih kamera nalaze u privitku pod nazivom 'Poslovnica za otkup plemenitih metala'.

Polocija moli sve građane da, ukoliko imaju korisne informacije o navedenim događajima ili nepoznatim muškarcima s fotografija, o tome obavijeste najbližu policijsku postaju ili se jave na broj telefona 192 te e-mailom na adresu zagrebacka@policija.hr.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije