Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KORONAVIRUS U SVIJETU
Povratak na članak

Rusija zaprimila više od 1,2 milijardi doza cjepiva, u Moskvi produljeni školski praznici

Slovačka je nakon porasta broja slučajeva COVID-19 zabranila održavanje većine kulturnih i sportskih događanja.

Komentari 5

DU
Deleted user
09:28 29.09.2020.

Sve brojke pokazuju da corona nije ni približno toliko opasna kako nam politika u sprezi s medijima utuvljuje a oni "uvode niz novih mjera"... I sada neka mi netko veli da tu nije nekaj trulo.....

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
13:43 29.09.2020.

Evo osim Gamaleja V uskoro ce zaregistrirat cjepivo Vektor iz N Sibirska. petnesti desetog ce .A do kraja gidine i institut Cumakovo.Znaci tri Vakcine bit ce gotove do Bozica dok Ameri i Astra is Oxsforda ce napravit do Svetog Ante.Jaa sam pisa ranije o tome medutim moji domaci amerikanci nisu vjerovali vidim sad kmecanje.Rusija dobila utakmicu i pobidila .Znam nije lako treba ucit od rusa.

VL
NE
Nepokolebljiv
11:17 29.09.2020.

Rusi primili narudzbe za 1200 miliona doza cjepiva. Godisnji kapacitet proizvodnje cjepiva u Rusiji, [rema sluzbenim podacima ruskog ministarstva je 500 miliona. Pitam se koje drzave su pristali "pricekati" na isporuku za svoje stanovnistvo dvije i pol godine.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.