Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
prometna nesreća

Zbog pucanja gume kombi završio u kanalu, jedan putnik poginuo

kombi
24 sata
07.09.2010.
u 20:41

Svi ozlijeđeni radnici nalaze se u bolnici u Slavonskom Brodu i neslužbeno doznajemo kako su izvan životne opasnosti

SLAVONSKI BROD- U teškoj prometnoj nesreći na 233 kilometru južnog kolničkog traka autoceste Zagreb - Lipovac kod Sredanaca, istočno od Slavonskog Broda poginuo je 19-godišnji državljanin Srbije, a još četiri osobe su teže ozlijeđene i prevezene u bolnicu u Slavonskom Brodu, dok je vozač kombija BiH oznaka K.J. (37) neozlijeđen.

Do nesreće je došlo oko 18 sati, kažu u PU Brodsko-posavskoj, kada je na kombiju koji se kretao prema Lipovcu pukala jedna guma, zbog čega je vozač izgubio nadzor nad upravljačem, a vozilo sletjelo u punoj brzini s ceste.

Očevid na mjestu nesreće obavila je policija. Stradali radnici putovali su iz Slovenije gdje rade, kući u Odžak (BiH). Svi ozlijeđeni radnici nalaze se u bolnici u Slavonskom Brodu i neslužbeno doznajemo kako su izvan životne opasnosti.

Komentara 1

OB
-obrisani-
18:56 08.09.2010.

Prije 6 mjeseci otvorila se nova prilika da se izvučete iz financijske krize. Ta prilika je www.gdi-wealth.ws. Ova web stranica pomogla je više od 400 ljudi da se spase od \"propasti\", tj. bankrota, a neki od njih ne samo da su se oduprli krizi, već su i osigurali mjesečne prihode veće od 8000 kuna! Ukratko, www.gdi-wealth.ws je pomogao mnogima da promijene svoj život. Zašto ne bi i VAMA?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije