Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
aktivirani krizni stožeri

Zbog ptičje gripe uvedene zaštitne zone u dijelu Sisačko-moslavačke županije

03.12.2021.
u 23:02

Za podtip H5N1 čija je cirkulacija potvrđena na području naše zemlje te brojnih zemalja u okruženju, do danas, nije utvrđen zoonotski potencijal, odnosno mogućnost prelaska bolesti s ptica i peradi na ljude

Komentara 3

DU
Deleted user
08:42 04.12.2021.

A i mogli bi sve ptice potamaniti,Lovcima dati poticaj za svaku ubijenu pticu, nove puske i municiju,ako je Mao mogao pobiti sve vrapce ,mozemo mi i ovih par pticirina koje prenose viruse.

DU
Deleted user
05:57 04.12.2021.

Ne brinite ,cjepivo je vec spremno ,za sad vrijedi i kovid potvrda

OC
OCB
06:59 04.12.2021.

Zašto autor Danijel Prerad, stalno nervira sa pisanjem: nedaleko Siska, nedaleko Zagreba... Zar je toliko teško napisati tu malu rječicu "od"? Prerade, poradi malo na tome. Podsjećaš me na one seljake iz najvećeg bosanskog sela Domaljevac.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije