Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAD VOZAČI PODIVLJAJU

Zbog prometnog nesporazuma , četvorica se prvo svađala, a zatim i tukla

Ilustracija
Dusko Jaramaz/PIXSELL
03.03.2021.
u 14:05

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje, a tužiteljstvo sada treba odlučiti  hoće li nervozne i nasilne vozače i optužiti te ako hoće, za što.

Jedan teže, a trojica lakše ozlijeđeni, rezime su  tučnjave koja je izbila 1. ožujka u večernjima satima na benzinskoj postaji u Vodnjanu. Kako je priopćila policija, u tučnjavi  su sudjelovali muškarci u dobi od 20, 65, 26 i 30 godina. Ustanovljeno je da su se prvo posvađali zbog prometnog nesporazuma, a zatim su s riječi prešli na šake, odnosno potukli su se.

Najgore je prošao najstariji od njih, koji je teško ozlijeđen jer je rukom udario o tvrdu podlogu. Policija je dovršila kriminalističko istraživanje, a tužiteljstvo sada treba odlučiti  hoće li nervozne i nasilne vozače i optužiti te ako hoće, za što.

Ključne riječi

Komentara 1

LI
liliZG
12:49 04.03.2021.

remećenje javnog reda i mira.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije